Giorgio bongiovanni - Stigmattizato
 
Djordjo Bondjovani je rodjen na Siciliji, u Floridiji ( Sirakuza), 5 septembra 1963 godine. Jos kao dete, pricaju njegovi otac Karmelo i majka Djovana, je imao posebnu naklonost i interesovanje za druge. Njegov zivot se menja 1976 godine. U svojoj 13 godini, po prvi put srece poznatog kontaktistu iz Katanije Eugenio Siragusa (Eudjenio Sirakuza), koji postaje njegov Duhovni Ucitelj. Eudjenio prenosi Djordju znanja o univerzumu, vodi ga i uvodi u kosmicka ucenja koja su u vecem delu potvrdjena vec licnim Djordjovim odzivljenim iskustvom: vidjenja svetlosnih sfera i susreti sa posebnim Bicima, cijom pravom sustinom biva svestan tokom vremena. Ispunjen onim vatrenim plamenom koji je Eudjenio Sirakuza uneo u vec njegov spremni Duh, Djordjo se posvecuje dusom i telom proucavanju poruka koje je njegov Duhovni Otac primio od starih Bica koji su dosli iz drugih svetova da prisustvuju dogadjaju stvaranja naseg solarnog sistema i da pomognu ljudskoj rasi i njenom evolutivnom putu.
 
PORUKE OD NEBA DO ZEMLJE

2005 / 2006 / 2007 / 2008 / 2009 / 2010 / 2011
PORUKA IZ FATIME / NOVA TEOLOGIJA / ZNACI U VREMENU

 

2008

OD NEBA DO ZEMLJE

DANAS, 24  DECEMBRA  2008, U  12,08 SATI VASEG VREMENA, ZA VREME KADA SU SE OTVARALE  I KRVARILE RANE  ISUSOVE KOJE GIORGIO  BONGIOVANNI  NOSI  U VIDU  OZILJAKA NA SVOME TELU,  DALI SMO JEDAN ZNAK NASEG PRISUSTVA  KAO BRATSKOG POZDRAVA POTVRDE,  JEDNOM, OD NASE BRACE U SVETLOSTI: PRIJATELJIMA, KOJI  SU MU  BLISKI  I  PRATE GA  NA  NJEGOVOM DUHOVNOM  I   MESIJANSKOM  PUTU.
ONAJ KOJI  PISE,  ANTONIO URZI, JEDAN OD NASIH SVEDOKA U  SVETU, IMA ZADATAK DA BUDE JEDAN OD ONIH  KOJI CE U NE TAKO DALEKO VREME,  AUDIO-VIZUELNO SNIMITI  DIREKTAN KONTAKT MEDJU NAMA,  ANDJELIMA  OD KOSMICKE   SVETLOSTI  SA KONTAKTISTOM  I STIGMATOM  GIORGIO BONGIOVANNI.
TAJ DAN CE BITI MOMENAT VELIKE RADOSTI  ZA ZALJUBLJENIKE KOSMOSA I COVEKA, A I  MOMENAT  PANIKE ZA  UMISLJENE I  SAMOVOLJNE NASILNIKE.

  OD NEBA DO ZEMLJE
BRACA  OD KOSMICKE  SVETLOSTI
PREKO GIORGIO  BONGIOVANNI
STIGMATA

SANT’ELPIDIO A MARE( ITALIA)
24 DECEMBAR 2008
U  14,01 SATI 

 

U POVEZU SU SNIMLJENE  SLIKE OD ANTONIO URZI,  NA KOJIMA SU IZABRANI MOMENTI  JEDNOG VASIONSKOG BRODA , BRACE OD KOSMICKE SVETLOSTI.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 vrati se na vrh 

  OD NEBA DO ZEMLJE

SVETI BOZIC 2008

CITAJTE I SLUSAJTE ME!
JA VAM GOVORIM!
IAKO  MNOGI  OD VAS  NE VERUJU U ONO STO GOVORIM, ISTINU, NIKO NECE  MOCI  DA ZAUSTAVI.
ISTINA UNIVERZUMA KOJA SE MANIFESTUJE NA SVIM NIVOIMA  LJUDSKOG ZNANJA,  NA DUHOVNIM NIVOIMA, MOZE BITI SPRECAVANA, MOZE DA PODNESE LUDILO PROGANJANJA, MANIPULACIJA, ALI NICIM NE MOZE BITI PONISTENA, JER SUDBINA ISTINE JE TRIJUMF POBEDE, KOJI NEPRIKOSNOVENO POTVRDJUJE  SLOBODU.
ZAPAMTITE! ZAPAMTITE ZAUVEK ONO STO SAM VAM REKAO: UPOZNACETE ISTINU I ISTINA CE VAS UCINITI SLOBODNIM, ZAISTA SLOBODNIM. (JOVAN, 8,32)
ISTINA KOJU VAM SADA IZNOSIM JE OVA:
SVETI BOZIC U GODINI 2008 SKUPICE, JOS JEDANPUT, OKO SEBE JAD, MUKU, NASILJE, KRV I MRTVE, STOTINE  MILIONA NEDUZNE DECE I ODRASLIH, ZRTVE BOGACENJA MOCNIKA I VECIM DELOM  NJIHOVIH PODANIKA.
STA OCEKUJETE OD COVECIJEG SINA NA DAN I VREME NJEGOVOG DOLASKA NA ZEMLJU  U MOCI I SLAVI?
MILOSRDJE? OPROSTAJ?
STA OCEKUJU OD SINA COVECIJEG, NA TAJ DAN, MOCNICI OVOG SVETA I MOCNICI CRKAVA KOJI SU KORISTECI NJEGOVO IME, UNISTILI NJEGOVA UCENJA I NJEGOVE ZAPOVESTI?
POMIRENJE? TOLERANCIJU? OPROSTAJ, ZATO STO KRAJ OPRAVDAVA SREDSTVA?
STA OCEKUJU NA KRAJU TRGOVCI RATOVIMA, UBICE ZIVOTA, ODGOVORNI ZA UNISTAVANJE MAJKE ZEMLJE, TIRANI I SVI ONI KOJI SPEKULISU SA LJUDSKIM ZIVOTIMA?
KOMPROMIS? TRGOVANJE? DIJALOG?
NE! NE! DECO SVETA!
OD SINA COVECIJEG ISUSA HRISTA, OD ONOGA KOJI VAM SADA GOVORI, PRIMICETE SUD O DELIMA KOJE STE  CINILI.
JEDAN OSTRI SUD SA PRIMERENIM KAZNAMA ZA OBMANJIVACE I PREVARANTE ZIVOTA. BESKRAJNO MILOSRDJE ZA ONE, KOJI SU VOLELI LJUBAV I MIR, ZA DOBRE, PRAVEDNE, MIROTVORCE, I ONE ZEDNE PRAVDE.
VEC SAM VAM REKAO DA SAM NA ZEMLJI, DA SAM SISAO SA KRSTA, USPEO NA NEBO I SA NEBA CE TE ME VIDETI U VIDU MUNJE POD VEDRIM NEBOM, ZAJEDNO, SA MILIONIMA SVETLOSNIH SFERA I ANDJELIMA SA DRUGIH PLANETA, KOJI ME VEC MILENIJUMIMA  VOLE I PRATE.
VIDECETE ME SA ISTIM UZVISENIM TELOM, KOJI ZIVI I DELUJE U VASEM SVETU VEC OKO 2000 GODINA,SA KOJIM SAM VASKRSAO I SA KOJIM SAM IZASAO IZ GROBA. SVI CETE CUTI KOLIKO IMAM DA KAZEM A IZNAD SVEGA DA SUDIM.
TAJ DAN JE U AURI OVOG VREMENA I TAKODJE, AKO VAM ZLO UCINI DA VERUJETE, KAKO NIJE TAKO, ISTINU, ISTINU VAM GOVORIM, DA CU PRIKAZATI VELIKE ZNAKE NA NEBU I NA ZEMLJI DA POVERUJU I ONI TVRDOG VRATA I INATNI, TVRDOGLAVI NEPOVERLJIVCI.
NEKI ZNACI CE BITI ZA RADOST I UTEHU BLAGIMA I IZABRANIMA, DRUGI, BICE BOLNI I U OGROMNIM MUKAMA ZA SVE,  JER SAM VEC DAO KOMANDU CETVORICI JAHACA APOKALIPSE, DA BICUJU KONJE ( VODA, VAZDUH, ZEMLJA I VATRA). 
VEC SAM VAM REKAO I PONOVO PONAVLJAM, POREMETIO SAM UMOVE MOCNIKA SVETA, TIME STO SAM IH POSTAVIO JEDNOG PROTIV DRUGOGA,DA BI ZAINTERESOVAO SVOGA OCA, NA NJEGOVU SVETU SRDZBU. AKO JE ZA VECINU LJUDI OVAJ KONCEPT NEVEROVATAN, NIJE ZA POZVANE I ODABRANE, KOJI CE DA NASLEDE NOVU ZEMLJU I NOVO NEBO, KOJE CE BOG STVORITI U VASEM SVETU.
PRIPREMITE SE I POKAJTE, NIJE SVE JOS IZGUBLJENO! U SLEDECEM PERIODU, MNOGE DUSE CE SE PONOVO PROBUDITI, JER JE ISTINA, PRAVA ISTINA, DANI SU SKRACENI, DA BI SE IZBEGLO, "DA SE I ODABRANI NE IZGUBE".( MATIJA, 24,22 )
U OVOM VREMENU NA ZEMLJI IMAM NEKOLIKO GLASNIKA I "INSTRUMENATA" KOJI ME PREDSTAVLJAJU, MALO IH JE, ALI SU DOVOLJNO JAKI, DA OBAVLJAJU SVOJU MISIJU. ONI SU POD NADZOROM MOJIH KOSMICKIH ANDJELA, A U RADOSTI VELIKOG BROJA PROBUDJENIH I POZVANIH DUSA.
JEDAN OD TIH, UPRAVO ONAJ KOJI PISE, KOJI NOSI OZILJKE NA SVOM TELU I U SVOM DUHU, ZNAKE MOGA RASPECA, IMA ZADATAK, DA UPERI PRST NA LICE ANTIHRISTA KOJI SE OKUPLJA  PO PALATAMA NOVOG SINEDRIJUMA, IZA MASKI NOVIH KAIFA KOJI PREVAROM I SEBE, MISLE DA UCE U MOJE IME.
ANTIHRISTA, PERSONIFICIRAJU  NOVI PILAT VASEG VREMENA, NOVI CEZAR,  NOVI TIBERIO.
ANTIHRISTA, KOGA UTELOVLJUJE NOVI KRALJ ERODE, KOJI IZVRSAVAJU NOVA, JOS UZASNIJA POKOLJA NEDUZNIH.
ON, KOJI PISE, JE JEDAN GLAS U PUSTINJI, SIN I BRAT JOVANOVOG ORLA, KOJI JE VEC OGLASIO VREME APOKALIPSE. SLUSAJTE GA, AKO ZELITE VOLJU OCA MOGA, NUDI OTKUPLJENJE ONIMA, KOJI TO ZAISTA ZELE.
NJEGOVA MISIJA JE VEC PRI KRAJU, DAKLE, IMATE MALO VREMENA DA CUJETE DOZIVANJE NJEGOVOG GLASA.  
SVETI BOZIC, GODINE 2008 NEKA BUDE DAN MOLITVE I RADA A NE DAN BOGACENJA I MATERIJALIZMA! SLAVITE MOJ DRUGI DOLAZAK, PRE NEGO GODISNJICU MOG RODJENJA! NEKA GA PRAZNUJU NAJPRE PRAVEDNI, DOBRI, NOSIOCI  MIRA I ONI KOJI VOLE!
U OVOM SVETOM DANU, KAINIMA, UBICAMA ZIVOTA, LICEMERNIMA, MOCNICIMA, GAZDAMA NOVOG SINEDRIUMA I SVIM PODANICIMA KOJI PASIVNO ZIVE U APATIJI, NEZAINTERESOVANI, U EGOIZMU, ZELIM NJIMA RECI, POSLEDNJI PUT, POKAJTE SE, PRE  NEGO BUDE PREKASNO, DA BI IZBEGLI DRUGU SMRT.
MIR!

 

  OD NEBA DO ZEMLJE
PREKO USTA MOGA SLUGE I BRATA VASEG,
U VERI
GIORGIO BONGIOVANNI
STIGMATA

S. ELPIDIO A MARE (ITALIA)
21 DECEMBAR,2008
U   13,17  SATI

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 vrati se na vrh 

OD  NEBA  DO  ZEMLJE
HITNO  OBAVESTENJE:

NUKLEARNA  ENERGIJA: OBMANA  JE  GORA  OD  IZDAJE

SETUN  SHENAR  I  BRACA  OD  SVETLOSTI  OBAVESTAVAJU:

VASE  VLASTI,  VASE  SILE  I  VECINA  VASIH  NAUCNIKA  VAS  OBMANJUJU,  IZDAJU,  PROGRAMIRAJUCI  VASU  BUDUCNOST  KA  STRAHOVITOJ  NESRECI  I  SIGURNOJ SMRTI  U  UZASNOJ  AGONIJI.
MI  SMO  OCAJNI!
UZROK  NASE  TUGE  I  JADA  JE  VAS  ZALOSTAN  IZBOR,  VASA  NEPROMISLJENOST,  A  RAVNODUSNOST  MNOGIH,  U  NASIM  SRCIMA  RAZVIJA,  OSECAJ  SAZALJENJA,  SAMILOSTI  I  ZEDJ  ZA  PRAVDOM.
OPROSTITE,  GOVORIMO  BEZ REZERVE  I  ISKRENO.
RECENIM,  VAS  PODSECAMO  DA  SU  NASE  PREDSKAZANE    PORUKE  DANAS,  NAZALOST,  U  FAZI  OSTVARIVANJA.
ATOMSKA  ENERGIJA  NUKLEARNE  CENTRALE,  BOMBE  I  OSTALO,  SU  NAJVECA  OPASNOST  KOJA  NAPADA  CELU  PLANETU  I  COVECANSTVO!
VASE  VLASTI    IMAJU  GOTOVE   PLANOVE   ZA  GRADJENJE  “ NOVIH”  CENTRALA  I  NOVOG  ATOMSKOG   ORUZIJA  NA  IZGLED  U  CIVILNE,  A  U  REALNOSTI  U  VOJNE  SVRHE. 
POSTOJECE  438  AKTIVNE  NUKLEARNE  CENTRALE  NA  VASOJ  PLANETI,  PREKO  2000  ATOMSKIH  EKSPLOZIJA  POD  ZEMLJOM,  U  VAZDUHU  I  POD  MOREM,  ATOMSKE  NESRECE  ( Otkrovenje po Jovanu, gl.8, 8-11.  rec Pelin na ruskom znaci Cernobil ) SU  PROUZROKOVALE  POSLEDNJIH 60  GODINA  VASEG  VREMENA  NEPOPRAVLJIVE  STETE  VASEM  ZIVOTNOM   PROSTORU.  NAJTEZE  BOLESTI  KOJE  VEC UNISTAVAJU  DEO  VASE  GENERACIJE  SU  UZROKOVANE  STOTINAMA  MILIONA  MILIARDI  RADIOAKTIVNIH  MIKRO CESTICA,  KOJE  KRUZE  U  VAZDUHU,  U  VODI,  NA  ZEMLJI.  RADIJACIJE,  PONAVLJAMO,  IZAZVANE  NUKLEARNIM  EKSPERIMENTIMA,  OD  RADIOAKTIVNOG  ODPADA,  OD POZNATIH, OKULTNIH  NESRECA,  KOJE  SU  POGODILE  NEKE  OD  VASIH  CENTRALA.
U  TOKU  JE  I  VOJNO  ORUZANI  PROGRAM,  KOJI   SUPER  SILE  VASEG  SVETA  HOCE  DA  OSTVARE   U  SLEDECIH  10 GODINA  VASEG  VREMENA,  TAKTICKI  NUKLEARNI  RATOVI,  NOVE  CENTRALE,  RADIOAKTIVNI  ODPAD  OSTAVLJEN  U  PUSTINJAMA,  POD  VODOM,  NA  TERITORIJAMA  NARODA  KOJE  VI  DEFINISETE  IZ  TRECEG  I  CETVRTOG  SVETA  PA  CAK  I  U KOSMICKI  PROSTOR.
ZELIMO  VAS  JOS PODSETITI,  DA  SU U  VASEM  SVETU  AKTIVNE  VISE  OD  100  HILJADA  NUKLEARNIH  GLAVA, OD  NAPRAVLJENIH  130  HILJADA.
MOGLI  BI  VASU  ZEMLJU  UNISTITI   STOTINU  PUTA!
KAKO  SMO  GORE  POMENULI,  VASE  NAJTEZE  BOLESTI,  RAK,  LEUKEMIJA,  RAZLICITE  BOLESTI, ALZHAJMER,  PARKINSON,  I TD.  SU  PROUZROKOVANE  ATOMSKIM  RADIJACIJAMA,  IZAZVANE  NUKLEARNIM  EKSPERIMENTIMA  I  ATOMSKIM  CENTRALAMA.              
I U  VEZI  TOGA  VAM  POTVRDJUJEMO  JEDNOM  ZA  UVEK  DA  JE  BOLEST  KOJA  SE  ZOVE  HARBAR,  KUGA  NEURONA  MOZGA ( vidi www.giorgiobongiovanni.it  Poruke sa Neba, Poruka  9 februara  2008 i savetovani link ).

 

MOZDANO  LUDILO  POREMECAJA  LICNOSTI  SA  ZELJOM   DA  UBIJE  I  DA SE  UBIJE.  O  OVOM  PROBLEMU  SMO  VAM   VEC  GOVORILI  OVIH  GODINA  OVOG  VREMENA,  TOLIKO,  TOLIKO  PUTA!
PRED OVIM  CRNIM   SCENARIJOM,  DRAGI  PRIJATELJI  SA  ZEMLJE,  STA  VAM  OSTAJE  DA  URADITE?
PRAVEDNIM  DUSAMA  DRAGIM  ZIVOTU,  BOGU,  KOSMICKOJ  INTELIGENCIJI,  MI  KAZEMO:
BORITE SE,  BORITE  SE! IMAJTE  VERU!
MI,  VASA  VANZEMALJSKA  BRACA,  JUCERASNJI  ANDJELI,  I  BOZIJE  SILE  KOJE  NAS  VODE,  NE  OSTAJEMO  SAMO  DA  VAS  GLEDAMO!
NASA  KONFEDERACIJA  JE  SPREMNA  DA  SE  UKLJUCI  JER  JE  VREME  BOZIJEG  SUDA  DOSLO!
IMAJTE  VERE!
VRATILI  SMO  SE,  ONI,  KOJI  CE  PRATITI  U  SILI  I  SLAVI  SLEDECE  PREDSTAVLJANJE  COVECIJEG  SINA,  MESIJE  ISUSA  HRISTA,  SINA  ZIVOG  BOGA!
MIR!

 

  SETUN  SHENAR  I  BRACA  VAS  POZDRAVLJAJU
SA  DUBOKIM   OSECANJEM
SVEOPSTEG  BRATSTVA
PREKO  GIORGIO  BONGIOVANNI
STIGMATE

MONTEVIDEO (URUGVAJ), 17  MAJ 2008
U  18:42  SATI

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 vrati se na vrh 

OD  NEBA  DO  ZEMLJE

SVETI  USKRS  2008

UNIVERZALNA  PORUKA

ZELIMO  JOS  JEDAN  PUT  PRIKAZATI,  NEUMORNO  PONAVLJAJUCI,  SVIM  LJUDIMA  DOBRE  VOLJE, SLEDECI  SVEOPSTI  UNIVERZALNI  POJAM,  ZA  NAS,  BOZIJA  ZAPOVEST:
BLAZENI,  PRAVEDNI,  POZVANI, DOBRI,  CAK  I  ODABRANI  ( MATEJA GL. 5,  3-11)    SU  SVI  ONI  KOJI  RADE      COVECNO,  KULTURNO,  I  DUHOVNO,   U  KORIST  CELOG  COVECANSTVA  KOJI  JE  PITANJE  OPSTANKA  ISTOG,    MIRNE,   HARMONICNE  EVOLUCIJE  LJUDI  I  PLANETE  NA  KOJOJ  ZIVITE.
NIJE   POTREBNA  PRIPADNOST  I  VERA  U  ODREDJENU  RELIGIJU,  RAZLICITE  POLITICKE  I  SOCIJALNE  INSTITUCIJE.
POTREBNA  JE  LJUBAV,  PRAVDA  I  MIR ,  ZNACI,  OLICENJE  OVIH  UZVISENIH  VREDNOSTI,  DA BI  BILI  PREDSTAVNICI  I  NASLEDILI  BOLJI  SVET.
ISTINA,  PRAVA  JE  ISTINA  DA  VERA  U  BOGA,  ONOG ISTINSKOG,  ONOG  PRAVEDNOG,  VERA  U   STVARAOCA  SVEGA,  OCA  SVIH  PROROKA  I  SVIH  LJUDI,  JE  DAR,  MILOST  ZA  SVE  ONE  KOJI  PREKO  CUDA  ZIVOTA  I  DUHA,  SU  SHVATILI  INTUITIVNO  I  VIDLJIVO  OSTVARENJE  DUHOVNIH  DIMENZIJA  OD  KOJIH  VERA  I  PROIZILAZI.
VERA  JE  I  NEVIDLJIVA  I  TAJNOVITA  MOZE  JEDNOSTAVNO  DODIRNUTI  I  OBUZETI  LJUDE  KOJI  NE  PRIPADAJU  NEKOJ  RELIGIJSKOJ,  FILOZOFSKOJ,  POLITICKOJ,  ILI  LAICKOJ   INSTITUCIJI.
POSTOJI  DOSTA  PRAVEDNIH  LJUDI  KOJI  RADE  DAJUCI  SVE  OD  SEBE  ZA  LJUBAV,   PRAVDU,  I  ZIVOT,  KOJI  ISPOLJAVAVJU  VERU  NA  OVAJ  NACIN,  SPOLJA  RAZLICITA  OD  OSTALIH,  A  KOJA  JE U  STVARNOSTI,  PO  VREDNOSTIMA  I  IZRAZU,  IDENTICNA  VERI  U  HRISTA  I  ONOJ OD  DRUGIH  BOZIJIH  GLASNIKA.
PAZNJA,  NE ZABORAVITE!  NOVO DOBA,  BOZIJE  KRALJEVSTVO  NA  ZEMLJI   U SKOROJ  BUDUCNOSTI  NASLEDICE  SAMO  ONI  KOJI  BEZ  OBZIRA  NA  VERU,  NA  NJIHOVE   RELIGIOZNE,   POLITICKE,   FILOZOFSKE  I  LJUDSKE  IDEALE,  SU  IZABRALI  DA  ZIVE  PO  UNIVERZALNOM  KOSMICKOM  UCENJU,  NEOPHODNOM  ZA  IZGRADNJU  CIVILIZACIJE  IZ  PEPELA,  UNISTENU  MRZNJOM  I  NASILJEM.                                         
RECENO JE “ PO  NJIHOVIM  DELIMA  CETE  IH  PREPOZNATI”   ( MATEJA  GL.7, 20 )!
RECE  HRIST,  DAKLE,” NECE  KO  GOD  MI  KAZE: GOSPODE,GOSPODE – UCI  U  CARSTVO  NEBESKO,  VEC  ONAJ  KOJI  CINI  PO  VOLJI  OCA  MOGA  KOJI  JE  NA  NEBU” ( MATEJA  GL.7, 21 ).
SA  OVIM  JEDINSTVENIM  I  SVEOPSTIM  RECENICAMA,  HRIST  POTVRDJUJE   JOS  JEDNOM, 
POSEBNO  ZA  OVAJ  SVETI  USKRS  2008  VASEG  VREMENA, SVE  STO  SMO  VAM  REKLI   PREKO  NASEG  GLASNIKA.
U  NADI  DA  STE  RAZUMELI  I  OSTVARILI  U  VAMA  OVAJ  NEMERLJIV  SVEOBUHVATNI  POJAM,  KOJI  VAM  DOZVOLJAVA  DA  PREVAZIDJETE  ZIDOVE  VASIH  PROSTORA  I  UDJETE  U  VELIKU  KOSMICKU  PORODICU,  GDE  VLADA  NOVA  FILOZOFIJA,  KOJA  UZDIZE  BOGA  I  COVEKA , PRIKAZUJUCI  OBA U VELICANSTVENOSTI  KOSMOSA  I  UZROKA  BESKRAJA ( SVETI DUH ), U  KOJMA  NAPOKON  COVEK  SA  ZEMLJE  I  BOG  NECE  VISE  BITI  NEPRIJATELJI   NITI   PROTIVNICI,  VEC  HARMONICNI  IZRAZ  BICA  I  INTELIGENCIJE,  KOJI  ZIVE  ZIVOT  U  UZAJAMNOM  FUNKCIONISANJU,  POSTOVANJU  NJIHOVIH  SUDBINA,  EVOLUCIJE  I  NEPREKIDNOG  SIRENJA!
U  JEDNOM  NOVOM  SVETU,  GDE  JE  BOG  COVEK-BOG,  A  COVEK   HOMO-SAPIENS,  KOJI  SE  RADJA,  RASTE,  STREMI  DA  POSTANE  JEDNOG  DANA  I  ON  COVEK-BOG,  U  SLUZBI  KOSMICKE  INTELIGENCIJE.
MIR  IZNAD  SVIH  GRANICA!

  OD NEBA  DO  ZEMLJE
PREKO  GIORGIO  BONGIOVANNI
STIGMATE

SANT’ELPIDIO A MARE ( ITALIA)
21 MART 2008,  U  15:56 SATI

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 vrati se na vrh 

OD   NEBA   DO   ZEMLJE

SETUN SHENAR  I  ITHACAR  OBAVESTAVAJU:

HITNA   PORUKA!

U  ODNOSU  NA  POSLEDNJE  TRAGICNE  I  ZABRINJAVAJUCE  DOGADJAJE  U   TOKU  NA  ZEMLJI  I  ZLOKOBNOG,   NEPOVRATNO   PREUZETOG  IZBORA  VLADAJUCIH  SILA  VASEG  SVETA,  DA  NASTAVE  LUDACKU  TRKU  PROIZVODNJE  JOS  RAFINIRANIJEG  NUKLEARNOG  ORUZIJA ( Vidi  news  od  januara  2008
“Putin  objavljuje  ruskom  narodu  novu  trku  u naoruzanju  do 2020” ),  SOLARNE  KOSMICKE  SVESTI,  OD KOJIH  MI  ZAVISIMO,  SU  NAM  SAVETOVALE,  DA VAS  OBAVESTIMO  I  OVOG  PUTA, UKRATKO, UZROCI  KOJI UKLJUCUJU  NASU   KONFEDERACIJU   PONOVO  DA  POSECUJE  VAS  SVET,  I  KOJE  SU  NASE  MISIJE  NA LJUDSKOM  I  DUHOVNOM  POLJU.
VASA  CIVILIZACIJA,  POSEBNO  ONI  KOJI  VLADAJU  VASIM  DRUSTVOM,  SU  DOVELI  U  OPASNOST OPSTANAK  VASE  PLANETE,  POSTAVLJAJUCI  U  RIZIK  ODRZANJE  SVIH  FORMI  ZIVOTA  ISTE,  ZAJEDNO  SA  VAMA LJUDIMA.
NUKLEARNA  ENERGIJA I  PROIZVODNJA  NA  HILJADE  ATOMSKOG  ORUZIJA  ZA  UPOTREBU,  SU  I  OSNOVNA  OPASNOST  I  PRVI  UZROK  KOJI  NASE  UMOVE  POKRECE  NA  PREUZIMANJE  OZBILJNOG  STAVA  ZA  UKLJUCENJE,   DA  BI  ZAUSTAVILI  UNISTENJE  PLANETE  NA  KOJOJ  ZIVITE.
PODSETICEMO  VAS  DA  CE  MASOVNI  SUSRET  SA CITAVOM  LJUDSKOM  POPULACIJOM,  IZAZVATI  IZNENADJUJUCI  SOK  U  MASI  A   I  MEDJU    SVETSKIM    MOCNICIMA.  
TEKTONSKA  POMERANJA  SNAGOM  PRIRODE  ( VODA, VAZDUH,  ZEMLJA I VATRA )  PRATICE I  PREDHODITI  OVAJ  VELIKI  DOGADJAJ.
POTREBNO  JE   DA  SE  ZNA,  DA   JE   NASE   SPUSTANJE  NA  ZEMLJU,  ILI  BOLJE  RECI  NASE  VIDLJIVO  PRISUSTVO   SPASONOSNO  ZA NEKOLIKO   MILIONA OSOBA ( LJUDI,  ZENA  I DECE ),  POKLOPICE   SE   SA “SPUSTANJEM  NA  ZEMLJU”  ONOGA  KOJI  RECE  ” VRATICU  SE   U  SVOJ  SNAZI  I  SLAVI  NA OBLACIMA”..
MESIJA  ISUS-HRIST   CE  BITI  PRACEN  NASIM  SNAGAMA  KOJE  SU NJEGOVE  ANDJEOSKE  LEGIJE!
VREME  TE  POSETE  JE  DOSLO!
VERUJETE? NE VERUJETE?  TO  JE  VAS  IZBOR.
ONO  STO  JE  NAJ SIGURNIJE  JE  TO  DA  CE  ON,  COVECIJI  SIN,  GOVORITI  SVETU  I  SVI  CE  GA  VIDETI  I  SLUSATI.
SVI  CE  BITI  POSTAVLJENI  POD  BOZANSKI  SUD!
IZABRANI, PRAVEDNI  I  BLAZENI  CE  SE  RADOVATI.
MIR  NA  SVIM  GRANICAMA!
SETUN SHENAR I  ITHACAR,  VASA  BRACA OD  SVETLOSTI  VAS  POZDRAVLJAJU!

  PREKO  GIORGIO  BONGIOVANNI
STIGMATE

SANT’ELPIDIO A MARE,  12 FEBRUAR 2008
U 18.00  SATI    

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 vrati se na vrh 

OD  NEBA  DO  ZEMLJE

 

ZNAK – CUDO - KAZNA

RECENO  VAM  JE  DA  JE  OVO  VREME  NAJVAZNIJE  U  ISTORIJI  COVECANSTVA  NA  VASOJ  PLANETI.
VREME  I  DAN  KOJE  JE  OTAC  ADONAJ  ODREDIO,  SE  PRIBLIZAVA.
BUDITE  SPREMNI  I  PAZLJIVI!
PRIPREMITE  SE  ZA  SVETI  DAN  U  KOJEM  CE  SIN  BOZIJI  ISUS- HRIST  BITI  TVORAC  I  SVEVISNJA  VLAST
BOZANSKOG  SUDA.
U  OVOM  VREMENU  ZNACI  OGLASAVAJU  OVAJ  DOGADJAJ.
ZNAK ( HRISTOVO RASPECE )  CUDO  ( ZNAK  KRSTA  NA  NEBU  KOJI  CE  VIDETI  CEO  SVET ) KAZNA ( JEDAN  ASTEROID  KOJI  CE  SE  PRIBLIZITI  I  KRUZITI  OKO  ZEMLJE.)  SU  U  FAZI  DESAVANJA  I  OSTVARENJA.
U  SLEDECIM  DANIMA,  MESECIMA  I  GODINAMA,   PRIKAZACE  SE  POTVRDA  PREDHODNO  RECENOG  PO  VOLJI  SVEVISNJEG  GOSPODA  NEBA  I  ZEMLJE,  VRHOVNOG  OCA,  CIJE  SE  KRALJEVSTVO   UZDIZE  NAD SVIM  VIDLJIVIM  I  NEVIDLJIVIM:
SUNCE – ADONAJ-  ARAT – RA.
MIR!

  OD  NEBA  DO  ZEMLJE
SANT’ELPIDIO A MARE ( ITALIJA )

SANT’ELPIDIO A MARE ( ITALIJA )
12  FEBRUAR  2008, U 18:00  SATI

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 vrati se na vrh