Giorgio bongiovanni - Stigmattizato
 
Djordjo Bondjovani je rodjen na Siciliji, u Floridiji ( Sirakuza), 5 septembra 1963 godine. Jos kao dete, pricaju njegovi otac Karmelo i majka Djovana, je imao posebnu naklonost i interesovanje za druge. Njegov zivot se menja 1976 godine. U svojoj 13 godini, po prvi put srece poznatog kontaktistu iz Katanije Eugenio Siragusa (Eudjenio Sirakuza), koji postaje njegov Duhovni Ucitelj. Eudjenio prenosi Djordju znanja o univerzumu, vodi ga i uvodi u kosmicka ucenja koja su u vecem delu potvrdjena vec licnim Djordjovim odzivljenim iskustvom: vidjenja svetlosnih sfera i susreti sa posebnim Bicima, cijom pravom sustinom biva svestan tokom vremena. Ispunjen onim vatrenim plamenom koji je Eudjenio Sirakuza uneo u vec njegov spremni Duh, Djordjo se posvecuje dusom i telom proucavanju poruka koje je njegov Duhovni Otac primio od starih Bica koji su dosli iz drugih svetova da prisustvuju dogadjaju stvaranja naseg solarnog sistema i da pomognu ljudskoj rasi i njenom evolutivnom putu.
 
PORUKE OD NEBA DO ZEMLJE

2005 / 2006 / 2007 / 2008 / 2009 / 2010 / 2011
PORUKA IZ FATIME / NOVA TEOLOGIJA / ZNACI U VREMENU

 

2010

OD NEBA DO ZEMLJE

PREKO GLASA MOG SLUGE!

PREPOZNAJTE ME PO ONOME STO VAM GOVORIM

NISAM ODSUTAN!
PRISUTAN SAM I VEC DELUJEM NA ZEMLJI. ANDJEOSKE VOJSKE PRATE MOJ PUT KAO I VERNI UTELOTVORENI SLEDBENICI KOJI ZIVE MEDJU VAMA I SVEDOCE MOJE JEVANDJELJE. NISAM ODSUTAN! RASTRESAM VASE BUBREGE, CITAM VASA SRCA I SLUSAM VASE MISLI CESTO OTEZANI BRIGOM I TUGOM.
KRIK PRAVEDNIH SA SUZAMA MUCENIH, JE DOSTIGAO VRH NEBA I MOJ OTAC JE CUO, ZNACI, PRIPREMITE SE! VEOMA BRZO CE MI ON, PRESVETI ADONAY, ODKRITI DAN I SAT MOG POBEDNICKOG I SVEMOCNOG PRIKAZIVANJA U SVETU, A TADA CE SE RADOVATI BLAGI I NEVINI, ZAJEDNO SA PRAVEDNIMA I IZABRANIMA, JER CU NJIMA DATI ZEMALJSKI RAJ, A IZOPACENIMA CU VEZATI DUH ZA MILENIJUME MRAKA I HLADNOG PREBIVALISTA DRUGE SMRTI.
NISAM ODSUTAN, ZNAJTE!
DAJEM VAM MOJ MIR!

OD NEBA DO ZEMLJE
PREKO GLASA MOG SLUGE

Monfalcone (Italija)
17 Novembar 2010. U 18:00 sati
G.B.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 vrati se na vrh 

 

OD NEBA DO ZEMLJE


SETUN SHENAR


VAZNO OBAVESTENJE

MOLI SE MASOVNO SIRENJE, SVIM SREDSTVIMA INFORMISANJA, SVIM PRAVIM AUTORITETIMA I DUHOVNOJ BRACI IZ SVIH ARKI NA SVETU

OPASNI PREOKRETI I KATASTROFALNA KLIZANJA U SVETSKOJ POLITICI

JA SAM SETUN SHENAR, SLUSAJTE ME:

EKONOMSKO-FINANSIJSKA KRIZA, RAZBUKTANA OD STRANE UJEDINJENIH DRZAVA AMERIKE I EGOIZMA EKONOMSKI JAKIH DRZAVA, UCINICE NEPOVRATNI PAD VASEG SVETA PREMA SVETSKOM TOTALNOM RATU, SA MOGUCIM NUKLEARNIM BOMBARDOVANJEM.
MI “ALIJENI” SMO SNIMILI ZLOKOBNE I USHICENE RAZGOVORE ZA VREME POSLEDNJIH TAJNIH SASTANAKA LICNOSTI, KOJE SU U VEZI SA EKONOMSKIM SUPER-SILAMA ( MULTINACIONALNIM, KRIMINALNIM ORGANIZACIJAMA, I TD.. ) I GENERALNIM VODJAMA VOJNIH STRATESKIH SNAGA KOJE PRIPADAJU ZAPADNIM I ISTOCNIM SUPER-SILAMA KOJE SU U SUKOBU.
MOGUCE JE, ALI NE I SIGURNO, DA ZA VREME 2011 GODINE VASEG VREMENA, PRASNE DIABOLICKI KREMEN, ZA NAPAD IZRAELA NA ISLAMSKU DRZAVU IRAN. OVO BI ZNACILO POCETAK ARMAGEDONA, KOJEG JE PROROKOVAO JOVAN APOSTOL U KNJIZI OTKROVENJE. MI VANZEMALJCI POKUSAVAMO DA KONTRASTIRAMO OVAJ RATNI PROJEKAT FIZICKIM PREDSTAVLJANJEM NASIH SVEMIRSKIH LETELICA NA NEBU PO CELOM SVETU, A POSEBNO NA EVROPSKOM KONTINENTU, JEDINOM POLITICKOM BLOKU ,KOJI BI MOGAO DA IZBEGNE STAHOVIT I SAMOUNISTIVCKI GENOCID COVECANSTVA; POSTAVLJAMO OVO U JAVNOST, POGOTOVO ZBOG BUDJENJA DUSA I INTERESOVANJA ISTIH U KORACANJU, KOJI VODI KA SUSRETU SA ZIVIM PEHAROM HRISTOVE PRICESTI. VISE OD TOGA, ZA SADA, NE MOZEMO REAGOVATI.

JAKO DOBRO ZNAMO, DA OVAKVA OBAVEST U VASIM SRCIMA IZAZIVA VELIKU TUGU, GORCINU, RAZOCARENJE I STRAH, I UPRAVO ZBOG TOGA ZELIMO DA PODSETIMO, SVE ONE KOJI CE PROCITATI OVU PORUKU DA KOSMICKA BICA, OD KOJIH MI ZAVISIMO I KOJE MI ODANO POSTUJEMO, SU NAS ZAMOLILI DA JOS JEDNOM OBAVESTIMO DA CE SE UCITELJ ISUS HRIST, MESIJA, SIN ZIVOG BOGA, PRIKAZATI VRLO BRZO CELOM SVETU, DA JE PRAVEDNIMA I NEVINIMA SIGURNO SPASENJE, DA CE NOVI SVET BITI POSTAVLJEN NA ZEMLJI I DA CE ZLE SILE BITI DEFINITIVNO UNISTENE. PLANETA ZEMLJA CE BITI U SRECI I OCISCENA OD ZLE PLEVE.

OVO VAM PRENOSIMO ZBOG RADOSTI I UTEHE PRAVEDNIM.
POVERAVAMO SIRENJE OVE PORUKE NASEM BRATU STIGMATI.
MIR NA ZEMLJI!S.Elpidio a Mare ( Italija)
16 Novembar 2010. u 11:19
Giorgio Bongiovanni
Stigmata
SETUN SHERAN I BRACA OD SVETLOSTI POZDRAVLJAJU.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 vrati se na vrh 

 

2 SEPTEMBAR 2010, PRIMENJENA TEOLOGIJA

MI “ALIJENI” ( BICA OD SVETLOSTI) SMO SVEDOCI!
CETIRI KRVAVA KRSTA KOJI SE POJAVLJUJU NA POSTELJI NA KOJOJ JE STIGMATA GIORGIO BONGIOVANNI KRVARIO, SU SIMBOL PROROKA ENOKA, ILIJE, SILE I TABITE. KRSTOVI SU I ENERGETSKI STIT ZA ZASTITU ISTIH, ZA MOGUCE NAPADE OD STRANE SATANINOG SINA, ARIMANA. ON SE VEC UTELOTVORIO I PRISUTAN DELUJE NA ZEMLJI, PRIMA KOMANDE OD STRANE SVOG OCA SATANE-LUCIFERA. ON JE VRH PIRAMIDE JEDNE INTERNACIONALNE KOMISIJE KOJA JE U FUNKCIJI VISE DESETINA GODINA U VASEM SVETU I IMA ZADATAK DA POROBI, PONIZI I UNISTI LJUDSKU RASU. NJIHOVA SNAGA JE: NOVAC. NJIHOVO ORUZIJE: RAT, GLAD, ZATROVANJE I TEOLOSKA ZABLUDA-PREVARA. IMAJU NAPREDNE, EFIKASNE I BEZMILOSNE STROJEVE (ORGANIZOVANI KRIMINAL). ANTIHRIST, PRINC MRAKA, CE PREVARITI MNOGE I PROZVACE SE MESIJA I SPASIOC SVETA. CETIRI KRVAVA KRSTA, ENOK, ILIJA, SILA I TABITA CE DA MU SKINU MASKU, DOK GA ARHANDJEL PRAVDE ( HRIST-ISUS) NE PROBODE I UNISTI.
OVI RAZGOVORI O PRIMENLJIVOJ TEOLOGIJI, POSEBNO ZA POZVANE DUSE, SU JASNI U NJENOM LJUDSKOM I DUHOVNOM OBJASNJENJU.
ZELIMO VAS PODSETITI, JOS JEDAN PUT DA JE NASA MISIJA NA VASOJ PLANETI MESIJANSKA I IMA SPECIFICAN ZADATAK, DA STITI I BRANI DUSE KOJE JE HRIST PREPORUCIO OCU POSLE POSLEDNJE VECERE.
MIR!

ASHTAR SHERAN I BRACA OD SVETLOSTI POZDRAVLJAJU I PREDVIDJAJU PRAVDU, MIR I LJUBAV IZNAD SVIH GRANICA.

 

Pordenone (Italia)
3 septembar 2010. U 12:08 sati
Preko Giorgio Bongiovanni
Stigmata
 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 vrati se na vrh 

 

OD NEBA DO ZEMLJE

 

PORUKA PRECEDNIKU SJEDINJENIH DRZAVA BARAKU OBAMI

NADALI SMO SE, GOSPODINE PRECEDNICE, DA VI MOZETE UTELOTVORITI NADU ZA CEO SVET, NAZALOST, INTENACIONALNI POLITICKI DOGADJAJI NAM DAJU SUPROTNE ZNAKE I VIDIMO VAS SABIJENOG U PROBLEMIMA I MOCIMA MNOGO VECIM OD VAS SAMOG.
JEDNA JOS MALA NADA NOSI NASE DUHOVE I NASU INTELIGENCIJU U VERI, DA VISOKI IDEALI, KOJI KARAKTERISU VASU DUSU, MOGU U SNAZI DA PREOVLADAJU
SVE ONE KOJI HOCE DA UPOTREBE VASU OSOBU I OGRANICE VASU ULOGU NAJVISEG KOMANDANTA SJEDINJENIH DRZAVA AMERIKE.
GOSPODINE PRECEDNICE, GLEDAJTE I SLUSAJTE PAZLJIVO OVAJ VIDEO, PROTEST JEDNOG VOJNIKA U RATU. GLAS MLADIH JE ONAJ KOJI VAS PROZIVA  NA DUZNOST PRECEDNIKA, ONOG KOJI TREBA DA BUDE PROTIV RATA I PROTIV NEPRAVDE.
NASE SAOSECANJE  I OSETLJIVOST  PREPUNE NASA SRCA TUGOM I ZALOSCU.
ZELIMO VAS PODSETITI, GOSPODINE PRECEDNICE, DA BOZJA TOLERANCIJA IMA SVOJU GRANICU I DA ELEMENTI PRIRODE PLANETE ZEMLJE POCINJU SVOM SNAGOM DA REAGUJU. SAMO MIR, PRAVDA I BRATSTVO MEDJU SVIM NARODIMA MOGU IZAZVATI BOZJU MILOST, U OBRATNOM, BOZJA PRAVDA CE SE PRIKAZATI TAKO STO CE PONOVIVSI JEDNU PRICU, KOJU JE COVEK VEC ISKUSIO,  ALI NIJE ZELEO DA RAZUME.
( Potop . Sodoma i Gomora )
MIR!

                                                                                                                                  OD NEBA DO ZEMLJE

 

S.ELPIDIO A MARE ( ITALIJA)
21 APRIL 2010. 20:40
GIORGIO BONGIOVANNI
STIGMATA
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 vrati se na vrh 

OD NEBA DO ZEMLJE

NAPISAO SAM 21 APRILA 2010:

JOS  NEBESKIH  ZNAKOVA U MEKSIKU, KOJI JE ZABELEZIO NAS PRIJATELJ ARTURO ROBLES GIL  I  JEDNA FIGURA BOGORODICE ADOLORATE, KOJA PLACE, LJUDSKIM SUZAMA.

                                                                                                                    GIORGIO BONGIOVANNI
STIGMATA          

SANT’ELPIDIO A MARE (ITALIJA)
21 APRIL 2010

 

 

U CRKVI OKOTLAN ( MEKSIKO),  BOGORODICA ADOLORATA  PLACE,
POJAVA LJUDSKIH SUZA
Ocotlan-Puebla (Meksiko). Stotine vernika cekaju ispred Parohije iz Okotlana, da vide figuru Bogorodice Adolorate koja ispusta ljudske suze od kraja prosle nedelje.

Magdalena Rios, jedna od svedoka, prica da je primetila kako klize dve suze sa lica figure a  to su  primetili i ostali prisutni, za vreme nedeljne mise.
Arhiepiskopka dijeceza iz Puebla je objasnila preko sredstava informisanja da kada se pojavi takav fenomen, mora da se izvrse potrebne strucne analize, da bi se znalo reci, radi li se o cudu, jer je Crkva svesna velike odgovornosti pred Bogom i vernicima i misiji koju im je poverio Isus, da vode sve ka Istini. 

http://www.elsiglodetorreon.com.mx/noticia/517435.sorprenden-a-catolicos-lagrimas-de-virgen-de-ocotlan.html  

21 aprile 2010


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 vrati se na vrh 

OD NEBA DO ZEMLJE

 

SVETI USKRS 2010

JA SAM VEC LJUBIO ZENIKA. DODIRIVAO SAM NJEGOVU ODECU, NJEGOVA SVETA STOPALA, NJEGOVE SVETE RUKE. VECERAO SA NJIM. UCITELJ  ISUS  HRIST ODRZACE SVOJE OBECANJE I UCINITI DA POBEDI PRAVDA. ON CE ODVOJITI ZITO OD KUKOLJA  I PONOVO IZGRADITI NOVU PLANETU, JEDNU NOVU GENERACIJU.
SIN BOZIJI CE BITI STVORITELJ NOVOG NEBA I JEDNE NOVE ZEMLJE.
JA SAM VEC LJUBIO ZENIKA I JOS SAMO MALO I VRATA KOJA DAJU PROLAZ ZA NJEGOVU MENZU CE BITI ZATVORENA.
SVE DO TOG DANA POZIVACU ULICU DO ULICE, KUCU DO KUCE, DUSE DA PRISUSTVUJU SVECANOM  BANKETU.
DO TOG DANA!
ONDA CU OSTAVITI OVAJ SVET A ON, ZENIK CE ZATVORITI VRATA A NAPOLJU U MRAKU NAPUSTITI PERVERZNE DUSE I ONE KOJE PORED POZIVA IZBEGAVAJU PONUDJENO SPASENJE.
TAKO CE BITI.
MIR!

OD NEBA DO ZEMLJE
NIBIRU ARAT RA

SANT’ELPIDIO A MARE (ITALIJA)
4 APRIL 2010
GIORGIO BONGIOVANNI
STIGMATA

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 vrati se na vrh 

 

OD NEBA DO ZEMLJE

SVETI USKRS 2010

 

DA LI SE SECATE? ILI STE ZABORAVILI?
GODINA GOSPODNJA 33.   DESET JE SATI I TRIDESET MINUTA. ISIS HRIST JE PRED PILATOM.  VERONIKA SE  OD SAMOG  JUTRA NALAZI U RAZULARENOJ GUZVI, POSLE TRECEG ISUSOVOG PADA,  NA  SVOM  CARSAFU  SE ODSTAMPAO, KRVAVI HRISTOV LIK . 
COVECIJI SIN ODGOVORI RIMSKOM  VODJI  IZ JERUSALIMA “ DA, JA SAM KRALJ, ALI MOJE KRALJEVSTVO NIJE OD OVOG SVETA, DA JESTE, MOJA VOJSKA BI SE BORILA DA ME OSLOBODI” ( po Jovanu, 18-36 ).  U 12h  BOZIJI SIN  BIVA  RAZAPET  NA KRSTU, U 15h  PREPUSTA  SVOJ  DUH U OCEVE RUKE, ALI POSLE TRI DANA ON PONOVO SASTAVI SVOJE TELO I VASKRSNE. POJAVLJUJE SE VOLJENOJ ZENI MAGDALENI, MAJCI PRESVETOJ I SVOJOJ BRACI APOSTOLIMA.  POSLE 40 DANA OSTANKA U OVOM SVETU, ISUS SE UZDIZE NA NEBO PRED TUZNIM I SLOMLJENIM SRCIMA SVOJIH PRIJATELJA. JEDAN “ SVETLOSNI OBLAK “  GA OBGRLI. IZ ISTOG SE POJAVI  JEDAN BOZJI GLASNIK VICUCI NA SLEDBENIKE:” LJUDI IZRAELA ZASTO PLACETE? OVOG ISUSA KAKO VIDITE DA SE PENJE NA NEBO, NA ISTI NACIN CE SE I VRATITI.” ( Dela Apostola 1-11 )
GODINA GOSPODNJA 2010!
PRIPREMITE SE!
ISUS SE VRATIO NA ZEMLJU.  POSECUJE SVOJE GLASNIKE I PRAVILNE DUSE. ONAJ KOJI PISE JE  VEC VECERAO SA NJIM, VEC JE DODIRNUO NJEGOVE SVETE RUKE I NJEGOVA SVETA STOPALA.
“ SVETLOSNI OBLAK ” I “ VATRENE KOCIJE” SA POSADOM ANDJELA IZ KOSMOSA SU SPREMNI S POSTOVANJEM  DA OBGRLE  I  ZASTITE  HRISTA KOJI CE SE PRIKAZATI U SVOJ SVOJOJ MOCI I POBEDI.  NECE  POSTOJATI  SPAS  ZA  UBICE  ZIVOTA  A  RADOST PRAVEDNIH CE ISPUNITI SVET MIROM  I LJUBAVLJU. KRALJ SE VRATIO A PRINC IZ OVOG SVETA CE BITI PORAZEN I PROGNAN.”
ONIMA KOJI SU SACUVALI VERU I U ZIVOTU GRADILI VREDNOSTI MIRA, PRAVDE  I LJUBAVI, BICE DOZVOLJEN NAJVECI DAR DA ZIVE U KRALJEVSTVU KOJE CE BOG, GOSPOD, IDIO, IZGRADITI U VASEM SVETU.
GODINA GOSPODNJA 2010.
OSTALO JE MALO! VREME JE DOSLO!
MIR!

OD NEBA DO ZEMLJE

S.ELPIDIO A MARE (ITALIJA)
2 APRIL 2010 U 11:OO
GIORGIO BONGIOVANNI
STIGMATA   

 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 vrati se na vrh