Giorgio bongiovanni - Stigmattizato
 
Djordjo Bondjovani je rodjen na Siciliji, u Floridiji ( Sirakuza), 5 septembra 1963 godine. Jos kao dete, pricaju njegovi otac Karmelo i majka Djovana, je imao posebnu naklonost i interesovanje za druge. Njegov zivot se menja 1976 godine. U svojoj 13 godini, po prvi put srece poznatog kontaktistu iz Katanije Eugenio Siragusa (Eudjenio Sirakuza), koji postaje njegov Duhovni Ucitelj. Eudjenio prenosi Djordju znanja o univerzumu, vodi ga i uvodi u kosmicka ucenja koja su u vecem delu potvrdjena vec licnim Djordjovim odzivljenim iskustvom: vidjenja svetlosnih sfera i susreti sa posebnim Bicima, cijom pravom sustinom biva svestan tokom vremena. Ispunjen onim vatrenim plamenom koji je Eudjenio Sirakuza uneo u vec njegov spremni Duh, Djordjo se posvecuje dusom i telom proucavanju poruka koje je njegov Duhovni Otac primio od starih Bica koji su dosli iz drugih svetova da prisustvuju dogadjaju stvaranja naseg solarnog sistema i da pomognu ljudskoj rasi i njenom evolutivnom putu.
 
PORUKE OD NEBA DO ZEMLJE

2005 / 2006 / 2007 / 2008 / 2009 / 2010 / 2011
PORUKA IZ FATIME / NOVA TEOLOGIJA / ZNACI U VREMENU


“ZIVOT DJORDJA BONDJOVANIJA” ( La vita di Giorgio Bongiovanni )

 

Fatima, Portugal, 2 septembar 1989 god.
Na trgu, pored poznatog svetilista, pod velikim hrastom, doziveo je ekstazu mladi 26-ogodisnji italijan Giorgio Bongiovanni. Pri tom vidi Majku Boziju kako izlazi iz jedne velike svetlosne sfere. U aprilu te iste godine, mu se pojavljuje vise puta, obraca ga da se uputi u Fatimu, gde ce primiti vidljiv znak, koji ce ceo svet moci da vidi. Toga dana vidi kako iz predela srca Bogorodice polaze dva svetlosna zraka, obavijeni jednom belom ruzom. Oni mu pogadjaju dlanove. Posle par sati otvaraju mu se i nadlanice. Od prejakog bola koji pri tom dozivljava, shvata da se radi o stigmama, Isusovim ranama.Od tog trenutka se Djordjov zivot zauvek menja. Kod kuce ga docekuju zena Lorella i sin Giovanni, vec spremni da podele tezinu i blagoslov koju nose stigme u svojoj misticnosti.

Djordjo prihvata misiju od koje se prvi deo zasniva na upoznavanju i sirenju Trece tajne poruke, koju je Bogorodica iznela u Fatimi, a koju je Katolicka Crkva , jos daleke 1960 god. trebala da objavi, preuzevsi starateljstvo jedine zive, vidovite, Lucie De Santos i odgovornost u odnosu na poruku koju nosi taj slucaj. Samo je Papa Jovan II dozvolio da se iznese u javnost, ali verzija poruke koju su izneli, od mnogih je bila osporavana i smatrana delimicnom. Prema porukama koju Djordjo prima od Bogorodice, objasnjava da ta poruka sadrzi i 25 redova, koje je sestra Lucia napisala rukom: “ Bica iz kosmosa ce u ime Boga pristizati na Zemlju, iz dalekih krajeva univerzuma..”
Ovakve i slicne razgovore, vezane za postojanje zivota u kosmosu, jos od svoje trinaeste godine, Djordjo upoznaje od coveka koji je bio njegov duhovni ucitelj, kontaktist Eugenio Siracusa (Eudjenio Sirakuza) .
Slede i prva putovanja: Spanija, Argentina, Paragvaj, Urugvaj. U Asuncion ( Paragvaj) Djordjo srece spansku kraljicu Sofiju, koju upoznaje sa svojom realnoscu. Ona ga u Madridu upoznaje sa sovjetskim predsednikom M. Gorbacovom i njegovom zenom Raisom. Tom prilikom dobija i zvanican poziv da dodje u Sovijetski Savez i prenese istinu o Trecoj Bogorodicinoj poruci. Drugog septembra 1991. Djordjo se nalazi u Porto Sant’ Elpidio u svom domu. U ekstazi raspeca krvari i vidi Ucitelja Isusa. U tom momentu mu se na stopalima formiraju dve krvave rane u obliku krsta. Izuzetno tesko i sa velikim naporom uz pomoc svoje zene i ostalih uspeva da ucini par koraka Rane koje je mislio da ce uskoro nestati, ostaju do danas stalno obelezje na njegovom telu.

         

Veoma vazno mesto u njegovom zivotu zauzima odlazak u Moskvu, sa vec postojecim stigmama na sakama i stopalima. Bogorodica se u svojoj Drugoj poruci obraca Svetoj Majci Rusiji da joj se okrene i posveti istini.
Slede putovanja po napacenoj Africi, gde duboko prezivljava muku i bedu naroda i sramotu i greske rata. Na skupovima hiljade prisutnih, moli da se drze u zajednici, ujedinjeni u ime Hrista. U maju 1992. nalazi se u Montevideu ( Urugvaj) i dana 28-og mu se pojavljuje peta stigmata, na rebru sa leve strane. Tom prilikom se formira rana, koja krvarenjem ostavlja trag u obliku pehara. Sesta stigmata se pojavljuje sledece godine 26.jula 1993. u Aurori (Urugvaj). Ovog puta na celu u obliku krsta.
Pre povratka u Italiju odlazi u Meksiko, gde biva intervjuisan od najpoznatijeg novinara Jaime Maussan (Haime Mausana), koji je i autor prve video kasete koja govori o njegovom zivotu. S punim poverenjem se podvrgava analizama i strucnim hematoloskim, psiholoskim i psihijatrijskim pregledima. Rezultati potvrdjuju potpunu mentalnu stabilnost i dijagnostikuju iznenadjujucu brzinu koagulacije venske krvi, koja se nalazi na stigmama, za razliku od normalne i jedinstveno prisustvo mirisa, koji u momentu izbijanja na tim ranama, nezno podseca na miris ruze.
Novinar upoznaje Djordja sa nemackim antropologom Michael Hesemannom.. Ta poznanstva sa vrhunskim istrazivacima a kasnije prijateljima, oznacavaju novu fazu u njegovoj misiji. Hesemann ga ukljucuje u podrucje internacionalne zajednice ufologa. Giorgio ima ulogu da objasni duhovnu stranu postojanja poseta vanzemaljskih bica na Zemlji, uvodjenjem hriscansko-filozofskih pojmova, utemeljuje se osnova jedne istinske i potpuno nove teologije. Svojim iskustvom i dugogodisnjim ispitanim istrazivanjem iz neospornih dokumenata koje pronalazi na prvom mestu u Rusiji, objasnjava prisustvo razlicitih rasa koje nas posecuju, vodjene precistim bicima, kojima je telo sacinjeno od pulsirajuce svetlosti, kao i “transport” koji koriste za kretanje po kosmosu.
Djordjo, 2. septembra 1996 god. puni 33 godine. Nalazi se u rodnoj Floridiji ( Sicilija). Pri novom otvaranju rana novo cudo, pojava krvave krune i krvavih suza.Vizija koja prati znak je apokalipticna dok Isusova poruka potvrdjuje Pravdu za nove izdanke zivota i za Majku Zemlju u agoniji. Isto cudo ce se ponavljati sledece 4 godine.
Vremenom se njegova misija orijentise na drustvo i probleme naseg vremena. Izdaje dva mesecna casopisa “Treci milenijum” i “UFO”, koji govore o posetama vanzemaljskih bica koje imaju osnovnu funkciju da spoje kosmicka i duhovna ucenja, sa aktuelnim svetskim dogadjajima.Ubrzo postaje i odgovorni direktor sledecih novina ”Antimafija 2000” koje se prvenstveno bave postojanjem mafije. U pozadini svega prethodnog, nalazi se Bogorodicino upucenje, koje mu usmerava trecu i poslednju fazu misije: uperiti prst na lice Antihrista. Shvaceno ne kao neko bice koje utelovljuje zlo, vec kao skup negativnih sila koje podjarmljuju svet. Mafija, misli Giorgio je jedna od tih i iznosenje ciste istine predstavlja put, kojim se brze stize do obavljanja njegove misije.
Da bi upravo to mogao da ostvari odlazi u Medjugorije, gde se oseti pozvan, gde mu se, posle nekoliko godina, pojavljuje Bogorodica. Moli je samo da mu krst na celu ucini nevidljivim, sto mu biva usliseno, sa potvrdom, da ce mu se pojavljivati u odredjenim situacijama, dok ce ostale stigme biti stalne, sve do zavrsetka njegovog zadatka.
U Montevideo (Urugvaj) ostaje nesto vise od tri godine, gde osniva novi operativni centar. Veliko interesovanje je omogucilo ozbiljan rad a odziv aktivno sirenje bozanskih poruka, preko sredstava informisanja, TV, radija, novina i preko direktnog kontakta sa mnogobrojnim ljudima, koji prisustvuju njegovim duhovnim seminarima.po celoj Centralnoj i Juznoj Americi. Ovaj novi period njegove misije obuhvata borbu protiv kriminalistickih organizacija, u saradnji sa vaznim ljudima iz pravde tih zemalja. Saradnja koja se siri i u Italiji preko stranica Antimafija 2000, prisustvom i organizacijom vaznih skupova u korist legaliteta.
Tesna i nesebicna saradnja sa prijateljem Raul Bagatello, pretsednikom fondacije “Deca sutrasnjice” koji se punim posvecenjem brine o deci, posebno onoj, po zabacenim mestima argentinskih Anda. Mnogi ljudi i zene kao volonteri su prisutni da pomazu koliko mogu. Djordjo ucestvuje u prikupljanju hrane, odece i stvaranju fondova za pomoc tim krajevima, do momenta, kada se pojavila potreba za osnivanje udruzenja onlus FUNIMA INTERNATIONAL sa sedistem u Italiji, istim pretsednikom Raul Bagatello, koji je poznat i kao misionar sa Anda.
Istovremeno u citavom svetu a posebno u zemljama koje aktivno posecuje Djordjo, je pocelo u talasima, neverovatno prisustvo letecih neidentifikovanih objekata. Jasna potvrda, poruka opomene, najvise mira i nade koju on prenosi.

Djordjo vec dvadeset godina nosi stigme, kroz prihvacen poziv, u poslusnosti Volje Uzvisenog. Svakog coveka, zenu ili dete koje sretne na svom izabranom putu, bez razlike na veru, rasu, religiju, upucuje na potpuno posvecenje duse i tela, bilo kojoj aktivnosti, a koja postoji u korist zivota, za nas, Majku Zemlju, ali iznad svega za nove generacije, u iscekivanju obistinjenja najveceg prorocanstva HRISTOVOG POVRATKA NA ZEMLJU.