Giorgio bongiovanni - Stigmattizato
 
Djordjo Bondjovani je rodjen na Siciliji, u Floridiji ( Sirakuza), 5 septembra 1963 godine. Jos kao dete, pricaju njegovi otac Karmelo i majka Djovana, je imao posebnu naklonost i interesovanje za druge. Njegov zivot se menja 1976 godine. U svojoj 13 godini, po prvi put srece poznatog kontaktistu iz Katanije Eugenio Siragusa (Eudjenio Sirakuza), koji postaje njegov Duhovni Ucitelj. Eudjenio prenosi Djordju znanja o univerzumu, vodi ga i uvodi u kosmicka ucenja koja su u vecem delu potvrdjena vec licnim Djordjovim odzivljenim iskustvom: vidjenja svetlosnih sfera i susreti sa posebnim Bicima, cijom pravom sustinom biva svestan tokom vremena. Ispunjen onim vatrenim plamenom koji je Eudjenio Sirakuza uneo u vec njegov spremni Duh, Djordjo se posvecuje dusom i telom proucavanju poruka koje je njegov Duhovni Otac primio od starih Bica koji su dosli iz drugih svetova da prisustvuju dogadjaju stvaranja naseg solarnog sistema i da pomognu ljudskoj rasi i njenom evolutivnom putu.
 
PORUKE OD NEBA DO ZEMLJE

2005 / 2006 / 2007 / 2008 / 2009 / 2010 / 2011
PORUKA IZ FATIME / NOVA TEOLOGIJA / ZNACI U VREMENU

INTERVJU

OD NEBA DO ZEMLJE

 

 

GOVORI SETUN SHENAR:

CITAJTE I RAZMISLJAJTE!
PREKO JEDNOG OD NASIH NAJPOSTOJANIJIH GLASNIKA, ZA PRIJATELJE IZ BRAZILA, OBJASNILI SMO MESIJANSKU PRIRODU NASE MISIJE.
ZELIMO PODVUCI DA SU POJMOVI KOJE JE IZNEO DJORDJO BONDJOVANI, U OVOM DIJALOGU SA PRIJATELJEM KAMPOSOM, POSLATI NASOM VOLJOM IZ NASE DIMENZIJE.
TEKST JE VEOMA KORISTAN ONIMA, KOJI SE PRIBLIZAVAJU NAJVISIM VREDNOSTIMA ISTINE, KOJU MI VANZEMALJCI PREDSTAVLJAMO.
MIR SVIMA VAMA.

SETUN SHERAN I BRACA POZDRAVLJAJU
San Giovanni Di Polcenigo ( PN)
3 avgust 2010, u 21.25 sati

 


INTERVIJU SA DJORDJOM BONDJOVANIJEM
Poseta vanjzemaljaca i ljudska evolucija: ko su, odakle dolaze i zasto nas posecuju
Ostvareni interviju sa Djordjom Bondjovanijem i novinarom Pedro De Kamposom, za brazilski casopis “UFO”:


1. NLO su vidjeni na razlicitim delovima sveta. Nalazimo svedocenja, fotografije,snimke sa neidentifikovanim objektima na nebu, od Rusije do Brazila. Za narod je to jos uvek zagonetka. Po Tebi, sta se zapavo desava?
G.B.- Ova posebno evoluirana bica posecuju planetu Zemlju od samog pocetka istorije ljudske rase, sledeci njenu evoluciju. Posebno smo pod njihovim detaljnim osmatranjem poslednjih 50-ak godina, ustvari,od kada je covek poceo da koristi nuklearnu energiju. Pokusavaju komunicirati – zaustaviti, da se izbegne nuklearni rat svetskih razmera, ali ne mogu intervenisati usled zakona slobodnog arbitrijuma, bar dok covek, svojim izborom, ne izaziva Stvaranje tako, da dovodi u pitanje unistavanje planete Zemlje, postavljajuci u opasnost citav Solarni sistem.
Ova bica su opremljena visoko evolutivnom naucnom tehnologijom i predstavljaju red koji sluzi Hristu, oni su andjeli, koje danas nazivamo vanzemaljcima, oni su izvrsioci odvijanja, ostvarenja “cuda” i pojavljivanja u celom svetu preko projekcije slika u hologramu. Pokusavaju da stvore osetljivost kod coveka da se “probudi” , preko raznih simbola, znakova, direktnog kontakta sa njihovim glasnicima, ( ja sam jedan od njih), pre nego se Isus Hrist pojavi pred citavim Covecanstvom, kako je obecao pre 2000 godina. Ovo je to vreme ,ali niko ne poznaje dan i sat.

2. Tibetanci porucuju da ce neke vojne sile uci u sukob izmedju 2010 i 2012, ali kazu da nece doci do totalnog unistenja sveta. Sta bi nam Ti rekao u vezi politicke situacije u svetu i nuklearne ucene? Stalno pojavljivanje NLO je povezano sa time? Sta bi mogli da urade svetlosna bica da bi blokirali te vojne sile?
G.B.- Kao i u predhodnom odgovoru, ako vojne sile trebaju da dovedu u opasnost zivot planete Zemlje, ova bica ce dobiti komandu sa visokog bozanskog nivoa da intervenisu da bi blokirali sve i preuzeli sto se spasiti moze, pre nego Otac pokaze svoj gnev i srdzbu kaznom, koja podrazumeva zaustavljanje dezintegracije svoje Kosmicke makro celije i prociscenje Planete.

Izdvajam, ova bica mogu uciniti dve stvari: prvo, da se ukljuce preko jedne naucne vojno - mirnodopske tehnologije, koja reaguje na molekularnu strukturu materije, anulirajuci joj funkciju ( dezintegracijom materije, metala..). drugi, jos jaci je onaj koji deluje na strukturu mozga nasih neurona, znaci na psihu. Oni ne intervenisu samo usled zakona slobodne volje, ali ce se ukljuciti ako se spremamo za otvaranje planetarnog atomskog rata.

3. Skoro smo imali jak zemljotres na Haitima, hiljade zrtava. Osporavana Palata Vlade je bila srusena do temelja.Naucnici govore da postoji jedan geoloski kanal i tektonsko pomeranje tla. Neki vidovnjaci govore da vanzemaljci pokusavaju da nam pomognu da bi se izbegle uzasne katastrofe. Kako to objasniti?
G.B.-Zemljotresi, pomeranja morskog tla, uragani, cunami i druge
kataklizme su odgovor-reakcija Majke Zemlje, ona se brani od kancerogenog virusa, kome je ime Covek, koji unistava zivot u svakoj svojoj manifestaciji preko zatrovanja, koriscenja hemijskog oruzija a iznad svega nuklearnom energijom.
Snaga prirode, voda, vazduh, zemlja i vatra su odbrambena sredstva-antitela Majke Zemlje, Zigos, konji iz Otkrovenja, preko kojih se odvija prociscenje i obnova planete.

4.Dogadjaji u svetu ukazuju na pocetak jedne Nove Ere? Ova bice ce ucestvovati u ovom procesu? Sta ce se desiti sa onima koji ne budu odabrani? Bice odvedeni u druge svetove? Ko ce ovo da obavi? Sta mislis o svemu tome?
G.B. U ovom momentu se odvija jedan generacijski korak i Zemlja mora da predje u cetvrtu dimenziju, jer se zavrsava sedmi kosmicki ciklus. Dakle, samo ko je prihvatio altruisticke vrednosti Univerzalnog Bratstva, ocistio se kompletno od ega i zelje za posedovanjem, moci ce da nastavi razvoj zajedno sa planetom, svi ostali ce biti prinudjeni da se ponovo radjaju na planetama sa trecom dimenzijom, u pocetni stadijum i da nastave da se muce u gustoj materiji. Zbog toga ce se Isus Hrist, koji je nadzornik nase planete vratiti, da sudi i odabere duse. Hrist ce suditi kako zivima, tako i mrtvima jer je duh ono pravo “JA”, ego sum, a ne telo koje je ustvari samo sredstvo koje mu omogucava da ostvari iskustvo ljudske dimenzije. I zato je On rekao: “Ko pokusa da spasi sopstveni zivot-izgubice”. Danas je neophodno brinuti za svoje duhovno spasenje vise nego na ono fizicko. Sve u duhovnom svetu je regulisano i odredjeno hijararhijama. Jedan duh ne moze da radi ono sto hoce ili da ode da se reinkarnira gde hoce, vec je vodjen Kosmickim Zakonom, koji regulise kretanja u kompletnom Univerzumu.

5. Postoji li neko nebesko osmatranje, da bi se izbeglo, da ta bica iz drugih svetova, koja su izuzetno napredna u naucnom smislu ali slaba u moralnom, se spuste na Zemlju i naude joj? Pomenuta kontrola bi bila efikasna u ovom momentu?
G.B. Ne postoje negativni vanzemaljci koji putuju po Kosmosu, koji mogu da prelaze beskrajna zvezdana rastojanja i da mogu stici do Zemlje. Sve ono sto opisuje naucno-fantasticna literatura, knjige, filmovi itd (Reptiloidi, Posetioci, Insektoidi, Besmisleni Ugovori i td.) su manipulacije obavestajnih sluzbi za izazivanje pometnje i neobavestenosti kod ljudi. To je jedan dezinformacioni rat koji ukljucuje vrlo sofisticirana sredstva i tehnologije, pored velikog broja ljudi i raznog okultnog kapitala. Samo visoko razvijene i mirotvorne civilizacije mogu se kretati po Kosmosu.
Nijedna rasa ne moze dostici takav naucno- tehnoloski razvoj za medju-zvezdana putovanja, ako ne zivi u skladu sa samim sobom i sa sopstvenom planetom. Agresivne i ratnicki nastrojene rase, kao sto su Zemljani, koji upotrebljavaju nauku i tehnologiju za proizvodnju oruzja i unistavanje sopstvene planete, pre nego uspeju da putuju po kosmickom prostoru oni se samouniste, jer upotrebe to oruzje protiv sebe samih. Upravo ono sto se nama desava. Za razliku od nas koji imamo samo “vere” takozvane religije ili ateizam, u odnosu na pravi smisao zivota, istine o zivotu posle smrti, zakonima, koji nepromenljivi vladaju razvojem zivota i stvaranja i td., Vanzemaljci imaju pravu duhovnu nauku, samim tim dobro znaju, koliko je neprihvatljivo praktikovati, koristiti mrznju, agresivnost, okrutnost. Tacno znaju ko su i cemu sluzi dobro, a cemu zlo. Znaju da ne moze nista da se osvoji osim sopstvenog razvoja ka Svevisnjem Dobru. Postoje super evolutivne rase koje kontrolisu i stite nepromenljivi red i harmoniju stvaranja.


6. Zar nije logicno, sa teoloske tacke gledista, da, ako su andjeli dobra stvorenja, Luciferova vojska bi mogla biti zla stvorenja, koji primaju u svoje redove te reptiloide, drakonijane, male sive itd.. bez ikakve manipulacije od strane vladajucih slojeva?
G.B.-To sto kazes je logicno ali ta Luciferova, Satanina vojska kako ih ti nazivas, ti reptiloidi, nisu vanzemaljskog nego zemaljskog porekla,to su etericna bica koja obitavaju u nasem svetu i takodje, u unutrasnjosti nase planete na severu, imaju sposobnost brzog kretanja i mogu da oponasaju, opsedaju i poseduju ljudsko bice.
Po poreklu, pre miliona godina, su dolazili iz Kosmosa, ali onda neposlusnoscu, su prekrsili Kosmicke Zakone i zato ostali jos uvek na Zemlji, ne mogu da idu u Kosmos, a Bog se sluzi tim
bicima, da bi nas iskusavao. Ovo su te poznate Luciferove legije, dok legije koje dolaze spolja, iz Kosmosa, one, koje vi nazivate vanzemaljci, su pozitivna bica.

7. Koja je to logika koja podrzava teoriju da su svi koji nas posecuju pozitivna bica?
G.B.-Ne postoji civilizacija u Kosmosu koja moze da putuje brzinom svetlosti, koja moze da nadmasi brzinu svetlosti, a da poseduje negativni psihicki, duhovni i fizicki razvoj, mora biti nepobitno pozitivna, jer, dostici brzinu svetlosti, prevazici je, znaci, posedovati jednu naprednu evolutivnu naucnu tehnologiju, koja mora da se ravnomerno razvija sa moralom i jednom naprednom ljudskom evolucijom. Ne moze postojati jedna ljudska degeneracija, jedno nazadovanje Covecanstva i pritom napredak tehnologije. Ova kontradiktornost na duge staze izaziva samounistenje jer, ako jedna civilizacija ima sposobnost da dostigne visi tehnoloski nivo, bez razvoja univerzalnih vrednosti i nemajuci jak moral, ova sposobnost ce se okrenuti protiv, a to dovodi do samounistenja. Primer ovoga je covecanstvo na Zemlji: uspeli smo da prevazidjemo brzinu zvuka, ali smo jos uvek mnogo daleko od brzine svetlosti, nekako smo uspeli da odemo do Meseca, mozda cemo uspeti da stignemo i do Marsa, ali smo na ivici autodestrukcije.
Mi, ljudi na Zemlji, ce mo dostici brzinu svetlosti samo posto prevazidjemo degeneraciju. Dakle, ne mogu postojati negativne vanzemaljske civilizacije, koje putuju po Kosmosu, jer se samorazore pre toga, to je Kosmicki Zakon. Ovo je dokaz i insistiram da smo reptiloidi mi, Zemljani, a ne Vanzemaljci.


8. U Bibliji se spominju andjeli koje mi danas nazivamo vanzemaljci. Ali ako vanzemaljci mogu biti nazvani andjelima, kako onda objasniti otmice koje ljudima nanose mnogo stete? Na Zemlji otmica nosi tesku osudu. Kako moze biti koriscena od strane andjela?
G.B.-Delom sam na ovo vec odgovorio odgovarajuci na pitanje broj 5. Dodacu da je tacno da postoje prava preuzimanja, ali kako je odlicno objasnio nedavno preminuli veliki istrazivac Dzon Mak, dobitnik Pulicerove nagrade i profesor prestiznog Univerziteta Harvard, ovo iskustvo izaziva jedno veliko prosirenje svesti kod osobe koja je izlozena.
To je proces koji se razvija vremenom i dovodi osobu do altruistickog nivoa ponasanja sa konkretnijom predanoscu u odnosu na teske probleme koje ima nase Covecanstvo. Istina je da susret sa bicima iz drugih svetova moze biti traumatican u pocetku, ali potom se odvija vec receno. Dalje, u vremenu ljudskog zivljenja, osoba se moze udaljiti od ponudjenog puta, ali sa tim, vanzemaljci nemaju nikakve veze, to zavisi samo od unutrasnje jacine osobe koja je na probi. Duhovna borba protiv zla je najjaca u ovom vremenu.

9. U toku seansi sa hipnozom se doznalo da postoji sakupljanje genetskog materijala (jajne celije i spermatozoidi), to su elementi koji upucuju na fizicku manipulaciju ljudskim bicima. Koji motiv moze biti ovih eksperimenata? Na evolutivnoj skali izmedju andjela i nas ljudskih bica, gde se nalaze ovi vanzemaljci?
G.B.-Kao prvo, ove novosti treba uzeti sa rezervom i prepoznavanjem. Tacno je da vanzemaljci izvode genetske probe sa nasom rasom u pokusaju da nas poboljsaju, ali se ne poklapaju sa istinom price o fizickoj torturi. Podvlacim, da postoji velika manipulacija i mogucnost koriscenja iskrivljenih secanja, iskustva koja nisu istinska. Nacin kako reaguju ova bica nema mesta za to, kao sto sam ranije objasnio. U svakom slucaju, da su prezivljena iskustva kod preuzetih veoma traumaticna, rezultat je pozitivan u smislu pokusaja i pomoci za poboljsanje ljudske rase,bar za one pozitivne. Podvlacim, da ovi E.T. na zlostavljanje i unistavanje ne gledaju pozitivno. Setimo se biblijske price o Sodomi i Gomori. Svi vanzemaljci koji posecuju nasu planetu, savrseno su pokorni prema Kosmicko- Bozanskoj Inteligenciji, ciji su tumaci i izvrsioci ova astralna bica, svetlosna bica. Nista ne izmice njihovoj kontroli i njihova moc je apsolutna. Danas je covek postao smrtonosni virus za Kosmicku celiju zvanu Zemlja i “antitela” dolaze iz Kosmosa, ovi vanzemaljci, intervenisu da bi je zastitili-spasili, pod komandom Bozanske hijerarhije.


10. Kaze se da oni skupljaju spermu i jajne celije, jer su zainteresovani da prizvedu hibride. Po otmici postoje slucajevi zena koje su izgubile matericu, prica se takodje o slucaju zene na Sardiniji, ciji je pobaceni fetus bio deformisan-jedan sivi hibrid (Djovana, oplodjena 18 puta). Sta mislite o tome?
G.B.-Zao mi je ali ne verujem u ove price, ne postoje dokazi koji to naucno potvrdjuju, nego samo licne price gde postoje neki medicinski dokazi, ali ne postoje dokazi da su delo vanzemaljaca. Vise verujem, a to su i informacije koje mi vanzemaljci sami daju, da su ovo aktivnosti raznih vojnih sluzbi pre svega Sjedinjenih Drzava i drugih supersila, koje kreiraju ovakve neljudske i uzasne eksperimente, da bi psiholoski ostvarili i odrzavali konstantnu potvrdu, averziju i negativno misljenje svetskog javnog mnjenja o vanzemaljcima. U svakom slucaju moje tvrdnje, za kratko vreme, ce se pokazati postojece, invazijom vanzemaljaca, koji dolaze u mirnodopsku i pozitivnu posetu, u korist nase evolucije.


11. Kod psihickog fenomena, uvek je problem stepen poverenja koji se moze dati informacijama dobijenim na ovaj nacin. Kako dati kredibilitet ovim stranim porukama, bez rizika da je to prevara?
G.B.- Po plodovima! Ja sam u kontaktu sa ovim vanzemaljskim bicima. Bio sam uspesan preduzetnik, mogao sam da zaradjujem mnogo novca a vec sam dobro zaradjivao, imao sam normalan ali licni zivot, bio sam uvek posten ali ne i preterani altruista, gledao sam svoja posla, onda sam sreo vanzemaljce i postao altruista, sada hranim oko 5000 dece svakog meseca u Argentini, napravio sam casopis Antimafija, koji tretira istinu o kriminalnim organizacijama na svetu, trudim se da radim uvek bolje, volim Hrista, volim Boga, dakle, na mene su ovi vanzemaljci uticali da se pozitivno promenim.
Da su me prevarili, sigurno bih sad bio u paklenim mukama, umesto toga sam ovde. Tacno je da se trpe velike zrtve i patnje da bi se sluzilo Istini, ali mene ninasta nisu naterali, ponudjeno mi je da sluzim i ja sam rekao da, prihvatio sam.


12. Izvesne osobe imaju fizicke znake na telu, koji ukazuju na pretrpljena zlostavljanja ili kazu da su ih mucili vanzemaljci. Da li postoji neki nacin zastite od ovih otmica? Kako spreciti nezeljena nadgledanja?
G.B.-Nadgledanje i intervencija nase nebeske brace je i jedina nada koja nam preostaje, zajedno sa verom u drugi dolazak najviseg sudije: Hrista. Prisustvo ovih bica iz Kosmosa ima samo jedan znacaj, ona je mesijanska, tj. jedan je od znakova predvidjenih u Jevandjelju i Otkrovenju, koje ukazuju na to da zivimo u vremenu drugog dolaska Mesije. Ima li u ovome mesta necemu negativnom? Da smo jedina ziva bica bicemo kaznjeni totalnim istrebljenjem za izazvanu autodestrukciju.. pa o kakvim znacima na telu govorite.. Covek je taj koji zloupotrebljava i ubija bliznjeg svog i planetu. Potvrdjujem jaku prisutnost i uticaj manipulativnih sila, iskljucivo ljudskog negativnog porekla, koje pokusavaju da prikazu u losem svetlu ove posete.


13. Po povratku otetih, desava se da imaju u svom telu neke cudne unesene delove . Postojale su brojne hirurske intervencije da se odstrane implantati. Cemu sluze implantati?
G.B.-Ne postoji nikakav istinski dokaz da su implantati vanzemaljskog porekla. Njihova nauka i tehnologija nije tako primitivna i gruba. Oni su u stanju da operisu na nivou molekularne i atomske nanotehnologije ili pak direktno sa svetloscu. Potvrdjujem da je moguce da postoje neki implantati
koji imaju funkciju “mosta” izmedju vanzemaljaca i ljudskih bica, i imaju ulogu veze, dok operator, onaj koji je kontaktiran, ne zavrsi misiju u korist zivota ili drugih, za pozitivne ciljeve.


14. Uzevsi u obzir stigme, postoji nacin na koji one nastaju. Dolaze od vanzemaljaca, od bozanskog nivoa, od koga?
G.B.-Stigme su stvorene od bica koje nazivam Bozanskim kao sto je Isus Hrist, Devica Marija ili Nebeski Arhandjeli koji su superiorniji od vanzemaljaca i bilo kojeg oblika zivota, koji postoji u Univerzumu, a postoje da podsecaju na zrtvu Sina Bozijeg, za onog ko je vernik, za nas hriscane. Tako da im je znacene cisto duhovnog karaktera, dok osoba pati na telesnom nivou, dakle malo je tu vanzemaljskog a mnogo bozanskog.

15.Stigme su impresivni fizicki fenomeni i ne mogu se negirati. Ako dolaze od Hrista, zasto se pati? Da li si uzeo u obzira i druge mogucnosti? Da li si bio nekad otet od strane vanzemaljaca?
G.B.Nisam bio otet od vanzemaljaca, bio sam od njih pozvan na jedan put po unutrasnjosti planete Zemlje u podzemnoj bazi i van Zemlje, na bazu u vanzemaljskom prostoru, ne otet, nego pozvan! Bilo mi je veoma dobro i vratio sam se sa ovog puta ispunjen velikom i dubokom ljubavlju i nisam imao nikakavu fizicku promenu niti neprijatnost.
Stigme odrazavaju Hristovu patnju i da bi se razumele treba procitati Jevandjelje i usvojiti ga :
U Jevandjelju, Hrist vaskrsava pred apostolima i manifestuje se sa stigmama koje krvare, kao sto je istina da je pozvao Tomu da stavi ruku na ranu, na rebro, jer Toma nije verovao da se pojavio zaista Isus Hrist. Ovo je za nas hriscane jedan veoma vazan simbol, koji kaze da u ocekivanju drugog Hristovog dolaska trebamo voleti bliznjeg svog kao sebe same i zaloziti se sa ljubavlju za druge. Stigme znace to. Kada se Hrist vrati patnje stigmata nece vise biti potrebne, jer ce se uspostaviti na Zemlji Pravda, Mir i Univerzalna Ljubav.


16.Pretpostavljam da si na to putovanje po unutrasnjosti Zemlje isao sa duhovnim telom e na vanzemaljsko fizickim. Mozes li da pojasnis, detaljnije opises te baze i cudna bica koja su prisutna?
G.B.-Postoje mnoge baze u Zemlji, ove baze su ulazi koje oni zovu dimenzionalna vrata . Mogu da vama pricam o bazi u gradu koji se zove Eldorado i koja se nalazi ispod kontineta Juzne Amerike, ona je najveca, ali takodje postoje ulazi na trouglu Bermuda, u Japanskom trouglu, Jadranskom moru, na Etni (vulkanu na Siciliji) u Meksiku, Sjedinjenim drzavama i mnogim drugim mestima na svetu. Baza koju sam ja posetio se zove Eldorado i odveli su me sa duhovnim i astralnim telom, 5.maja 1990. To je jedan vanzemaljski grad, kojeg su izgradili pre dvesta miliona godina, jedan prelep grad, sav u zlatu, tako sam ga ja video, prepun svetlosti, gde zive i svetlosna i ljudska bica. Vanzemaljci imaju takodje i baze na Mesecu. Osim toga sam ih sreo fizicki na plazi Montevidea i ovde u Porto Sant’Elpidio.


17.Neki procesi u unutrasnjosti svemirskog broda u klasicnim slucajevima otmice NLO izgledaju tako zaostali u odnosu na nasu nauku. Po cemu se onda moze shvatiti da su ova bica razvijenija od nas u naucnom pogledu. Imaju li cvrsta ili tanana tela?
G.B.-Apsurdno je da jedna civilizacija koja ima toliko visoko razvijenu nauku i naprednu tehnologiju za putovanja po Kosmosu, da su toliko zaostali u pogledu medicine. Ako pogledamo nas primer, mi ljudi smo morali da dostignemo visok stepen napretka medicine i biologije da bismo obezbedili prezivljavanje nasim astronautima u Svemiru. Mi ne poznajemo medju-zvezdana putovanja,samo saljemo ljude u orbitu i nismo uspeli da stignemo nigde nego samo do Meseca.. Zato, ponavljam, ocigledno je da se radi o dezinformacijama, falsifikovanju i manipulaciji od strane zemaljskih sila da se diskredituju ove miroljubive i predivne posete, ciji je jedini smisao Spasavanje Zivota. Njihova materija je laksa od nase na razlicitim nivoima i gradacijama.


18. Kad se radi o cvrstini tela, Rozvelovi vanzemaljci su bili cvrsti: posle “njihove” smrti, osecao se uzasan smrad... Kazu da ovi vanzemaljci nisu bili tanani a i fizicki imali mogucnost raspadanja, Da li si odbacio ovu informaciju o fizickom vanzemaljcu? Rozvelovi vanzemaljci nisu iz trece dimenzije?
G.B.-Dragi prijatelju, Rozvelovi vanzemaljci su “policijski psi” u sluzbi vanzemaljaca. Da li su ti poznati nemacki ovcari, izdresirani za policiju? Federalni agenti, policajci iz tvog kraja, upotrebljavaju psa rase nemacki ovcar. Nije covek nego zivotinja ali u sluzbi coveka. Sivi imaju istu funkciju kao pomenuti psi, ali su u sluzbi svetlosnih bica, za razliku od nemackih ovcara, ovi imaju za desetine hiljada godina inteligenciju superiorniju od nase, oni su u direktnoj vezi sa svetlosnim bicima, mogu da upravljaju svemirskim letelicama, mogu da rade sve ono sto i ljudi, ali su bioloski roboti u sluzbi ovih predivnih, andjeoskih bica. Cinjenica je, da kad su nadjeni mrtvi,
smrdeli su, to ukazuje na to, da su fizicki entiteti, ali se mogu uporediti sa bioloskim robotom, koje vanzemaljci stvaraju upravo, da bi ih slali u istrazivacke misije, dok oni posmatraju iz Svemira.


19. Da li su oni koji te kontaktiraju, na tom evolutivnom nivou?
G.B. Zelim podsetiti, kao sto sam vec predhodno izneo, da su moji prijatelji vanzemaljci evolutivniji za 15 milijardi godina, nemoguce je zamisliti sta je u mogucnosti da ucini, stvori, jedna nauka, toliko vremena ispred nase.. Ali preuzimam odgovornost da kazem sto znam, da ta bica mogu da pobede smrt, kontrolisu zivot, uvecaju, smanje, da su besmrtni, i sve to, a da time ne vredjaju Stvoritelja.
Nikada ne umiru. Kada nasa nauka dostigne 15 milijardi godina proucavanja, kao oni,mocicemo ciniti iste stvari, ali mi smo jos uvek u raspustenom stadijumu, larve, koje su nizi od zivotinje i sa kompjuterima i nasim avionima, cinimo sto mozemo. Oni miaju svetlost i mogu ciniti ono sto zele, recicu i ovo da mogu stvarati i solarne sisteme i u datom momentu uciniti da nestanu. Moguce je da mi neverujes. Hrist je jedan od njih, jedan arhetip, stvaraoc oblika i sastava, i jos On je Vodja, genista, te ekipe Kosmickih Stvaralaca.


20. Naucnici jos uvek pokusavaju da shvate incident u Rozvelu i nadjena bica, koja lice na nakaze. Nisu jos uvek objasnili taj enigmatski slucaj?
G.B. Ljudi se cude da su nasli cetiri “nakaze” ,koje su pale u Rozvel, sa jednom svemirskom letelicom, pa ne znaju ni gde da stave ruke.. Radilo se o cetiri “nemacka ovcara” poslata u istrazivanje, a pali su namerno,nije bilo slucajno! Kao i onaj drugi “monstrumcic” sa 6 prstiju:
bio je njihova igracka, da bi videli, kako mi Zemljani reagujemo, sta radimo, da li smo nasilni, ili tolerantni, da li se u nama razvija milost, da li smo ponizni ako se suocimo sa naukom koja je na visem nivou od nase, kako se ponasamo pred njihovom posetom.


21.- Od tvojih kontakata, da li znas, posecuju li nas i neke druge rase alijena u izvidjanje?
G.B. Zamislite samo kako se vanzemaljci, znajuci da smo mi nasilni, puni mrznje, degenerisani,ubice, smrdljivi.., uprljaju, i sidju, da bi nas miroljubivo posetili. Prvo posalju njihove “babuine” u kontrolu, da nas posmatraju.
Oni dozvole da ih vidi jednostavan,obican svet. Kada sa svojom solarnom svetloscu osete samilost i toleranciju u ljudskim bicima, mogu se i direktno predstaviti. To je ono sto Nebeska Majka cini, ono sto cine ova bica, ne morajuci slati svoje “babuine”, znaci sive.. i kada se predstave nekom
ljudskom bicu, prvo je da se spuste na zemlju, licem na pod, kako je uradio prorok Jezekija..koliko su maestozni.. To su oni.


22. Jedan od Tvojih videa prikazuje misiju Apolo 11, koja je odvela Coveka na Mesec. Cuje se dijalog astronauta poznat kao “Tango-tango, Bravo-tango”, sto moze da se tumaci da su imali susret sa alijenima ma Mesecu. Neki skeptici sumnjaju u istinitost dokumenta, smatrajuci da se radi o prevari. Imas li garancije da se radi o istinskim zvukovima i slikama?
G.B. Imao sam direktnu potvrdu od onih koji su mi dali te snimke,kao sto sam siguran i da su filmovi, koje su mi dali ruski generali i astronauti, istinski. Dakle ,ja nemam sumnju, ako je drugi imaju, ne ulazim u to. Zelim da podsetim, postoji svet, koji jos uvek ne veruje da smo bili na Mesecu. Ne samo da ne veruju da su snimci NLO sa Meseca, vec tvrde kako je sve to montirano. Ponavljam, za mene smo bili i sreli vanzemaljce. Svako je slobodan da veruje u sta hoce.


23- Zar ne bi bilo jednostavnije da se ostvari jedan formalan susret i jedan direktan odgovor sa nase strane? Zasto se takav susret sa alijenima ne dogodi? Da li strahuju da ne uradimo nesto sto compromituje..
G.B. Treba mnogo proucavati, istrazivati i dobro poznavati sta se dogadjalo u 60-godisnjoj istoriji ufologije. Postojala su nekolicina pokusaja sa diplomatijom, ali su svi propali. Ponavljajuci predhodne odgovore, mogu dodati da su Braca iz Kosmosa pokusavala da komuniciraju sa politickim, religioznim, vojnim i ekonomskim mocnicima, koji beskrupulozno dominiraju svetom. Odgovor je bio negativan i violentan. Bilo im je zabranjeno da se spuste, a njihovi prevozi su cesto bili napadnuti sa svim mogucim oruzijem. Da bi se bolje razumeo problem vanzemaljaca i njihovo dugogodisnje izbegavanje od strane super sila, treba napokon duboko prozreti sta su, kako su organizovani i kako se ponasaju mocnici koji dominiraju – vladaju svetom. Jedan od ljudi iz politike koji je sreo vanzemaljca, je bio americki predsednik Ajzenhauer 1954god.

24. Smatrajuci da je danas drugacije, da li bi se mogao ocekivati zvanican susret? Kada bi se mogao dogoditi? Da li bi donosio dobro za covecanstvo? Zasto?
G.B. Apsolutno da, ja sam od pokretaca, spreman da dam zivot, da bi se zvanicni kontakt izmedju Vanzemaljaca i Zemljana ostvorio sto je moguce pre, ne poznajem dan i sat ali smo u tom vremenu, mislim za par godina i siguran sam da ce to Covecanstvu uciniti dobro, bice resenje svih nasih problema u oblasti medicine, religije, tehnologije, sociologije i politike. To ce veoma snazno pogoditi i poremetiti sve tiranske i mafijaske sile na svetu, posto realnost vanzemaljaca nije komotna prodavcima oruzija, prodavcima droge, onima koji planiraju i organizuju ratove, onima koji zaustavljaju moguca resenja i pomoc kod bolesti, onima koji besmisleno unistavaju planetu Zemlju, iskoristavajuci njene izvore. Dakle, prisutnost alijena, samo iz razloga sto bi mogli da nam pomognu u mnogim problemima, unistila bih snagu mocnika sveta. Iz tog razloga postoji konstantni odpor protiv njih, ali i tome ce uskoro doci kraj od istih.


25. Naravno da postoje osnovne razlike izmedju jednog duhovnog dogadjaja i jednog spustanja E.T. iz trece dimenzije. Ti govoris o zvanicnom fizickom kontaktu sa vanzemaljskim bicima ili o susretu kao onom iz Fatime, za vreme Prvog svetskog rata?
G.B. Govorim o astralnom bicu od svetlosti ili o mnogim svetlosnim bicima, koji se svetu predstavljaju i govore u ime Medjuzvezdane Konfederacije. Tada, u tom momentu ce mo se samo udariti u prsa i govoriti “ Moj greh, moj greh”. Pre no i pocnu govoriti. Da ne govorim sta ce mo ciniti, kada nam budu govorili. Toliko su lepi, maestozni i puni svetlosti, autoritativni. Videvsi ih samo, osecacemo da su Bozanstva, a oni su nasa Starija Braca, koji nam izvestavaju skori dolazak Sina Bozijeg. I tada ce mo se izbezumiti.
Znaci, govorim o zvanicnom kontaktu gde ce govoriti u ime Konfederacije i predstavice se javno ko su, pokazujuci njihove osobitosti. Primer: dicice okean, zadrzati ga i ponovo spustiti.


26. Krenimo od najnizeg do najviseg u Kosmosu, alijeni bi mogli biti podeljeni po naucnim dostignucima, moralnom ponasanju, tipologiji i prirodi fizickog tela. Mozes li nam to objasniti?
G.B. Postoje razlicite dimenzije: treca dimenzija pordazumeva svet minerala, bilja, zivotinja: cetvrta dimenzija podrazumeva i ljudski svet- etericno; peta dimenzija planetarno, znaci solarni sistem i planete; sesta dimenzija podrazumeva galakticko, sedma dimenzija kosmicko.
Vanzemaljci imaju ove razlike: one koje mi poznajemo imaju kako fizicku formu, znaci trecu i cetvrtu dimenziju, tako i etericnu formu, znaci petu dimenziju. Ovo vas moze iznenaditi, upoznao sam bica koja zive na Zvezdama, Suncima i pripadaju petoj dimenziji,to su oni koje su stari Oci u Bibliji nazivali Andjeli i Arhandjeli.

27. Ti si prenosioc poruka “Od Neba do Zemlje” u kojima su prisutna bica od svetlosti, kao Setun Sheran, Astar Sheran i Nibiru Arat Ra. Mozes nam reci odakle dolaze? Ta bica su utelotvorena ili dezinkarnirana?
G.B. Astar Sheran je onaj koga u vasoj Bibliji zovete Arhandjel Mihajlo i on je Vrhovni komandant svih vanzemaljskih civilizacija koje posecuju Zemlju. On je svetlosno bice i pripada sestoj dimenziji, dimenziji Arhandjela Stetun Sheran je svetlosno bice koje pripada petoj dimenziji, on je zamenik Vrhovnog komandanta Astar Sherana. Oni nisu fizicki, oni su od svetlosti, ali nisu spiritisticka bica, imaju duh koji je utelotvoren u telo od svetlosti koje mi ne mozemo videti; nazovimo ga astralno-etericko telo, koje njima pomaze da funkcionisu onako kako je nama to nepojmljivo. Ako zele mogu materijalizovati ovo astralno telo da bi se mogli videti nasim okom, dakle i dodirivati; zato sto mogu regulisati svetlosne vibracije i spustiti se na nas vizualni i dimenzionalni nivo, jer svetlost moze sve.


28. Mozes li nam opisati kako izgledaju i odakle dolaze?
G.B. Visoki su, kosa im je plava,svetla, kao kod Astar Sherana i Setun Sherana, a Itakar ima tamnu. Imaju visoko celo, nemaju dlake, nemaju bradu,samo kosu, boja koze je kao kod severaca,svedski tip. Video sam i prelepe zene i one imaju istu prirodu izgledaju androgeni, imaju velike oci, nalik na one iz Egipta i dolaze sa Alfa Centaura. Dolaze i sa Plejada poput Nibiru Arat Ra, visoki su,ali drugaciji,imaju belu kosu,onako svetlosnu, kozu tamniju, bademaste oci kao japanci,imaju ostar pogled,ali su veoma nezni. Kako sa Plejada,tako i sa Alfa Centaura, pripadaju istoj dimenziji. Ne zive na Planetama vec na Zvezdama,tj. na Suncima. Postoje vanzemaljci koji zive na Planetama. Sada,kada vam kazem da vanzemaljci dolaze sa Zvezda, mislicete da sam lud, jer po nauci je nemoguce ziveti na Suncima, na tako visokoj temperaturi. A ja vam tvrdim da se moze ziveti na Suncu, sa astralno-eterickim telom.


29.Izgleda da Nibiru Arat Ra, zajedno sa Medjuzvezdanom Konfederacijom ima vazan zadatak.Mozes li nam reci nesto o tome?
G.B. Misija Nibiru Arat Ra je da obavesti novi Hristov dolazak. Vazno je znati da se ta bica krecu po Kosmosu i tamo gde Isus Hrist treba da se inkarnira, ono ga prate. Medjuzvezdana Konfederacija je zato i nastala, da prate Hrista po celom Univerzumu, da bi oslobodio one civilizacije, kojima je to potrebno.
Kada Hrist imenuje raj,” Kraljevstvo na Nebu”, to se ustvari odnosi na Konfederaciju, jer u duhovnom svetu ne postoji kraljevstvo. Duh, kada ide odavde, ako je cinio dobra ide u svetlost, ako je cinio zla ide u tamu. Znaci nije nagrada ili kazna, vec “kako posejes tako ces i poznjeti”.

Znaci, “Kraljevstvo na Nebu”, o kojem Isus govori, je stalno, nebesko, u njegovoj sluzbi. Konfederacija se ne nalazi na jednoj odredjenoj planeti ,vec podrazumeva ceo Kosmos. Sve civilizacije, koje je On oslobodio, usle su i cine deo tog “Udruzenja”, koja ima zadatak da prati Hrista, njihov prostor kretanja je ceo Univerzum.
Kada bi vi znali sta bi dali mladi sa nekih drugih planeta, da udju i budu deo te Konfederacije...
Dali bi zivot! Ali to ne mozete sada tako lako da razumete, razumecete u Novom Vremenu. Ja sam clan vec hiljade godina, i opet Isus kaze: Nema coveka na Zemlji veceg od Jovana Krstitelja, a u Kraljevstvu Nebeskom je jedan od najmanjih..” znaci, u Konfederaciji sam kao I svi drugi, Brat, najveci je On, Isus Hrist.


30. Da li si ih ikad fotografisao ili snimio?
G.B. Nisam, to nije deo mog zadatka. Za sada, moje je da imam vidljive znake-stigme, jer poruka koju su meni vanzemaljci poverili je duhovne i mesijanske prirode,. Objasnili su mi da je drugim, mojim prijateljima po svetu, dodeljen zadatak da predstave vanzemaljsku Istinu na ufoloskom nivou. Ja samo postujem te odredbe. Prepoznajem osobe, koliko iz proslosti,tako i iz sadasnjosti, kao sto su Antonio Urzi, George Adamski, Eugenio Siragusa I drugi, koji imaju zadatak da fotografisu i snimaju svemirske letelice. Ako mi budu dali i taj zadatak, prosledicu Vam odmah material.


31.Da li na Zemlji postoje hibridi, deca od majke zemljanke i oca vanzemaljca?
G.B. Na Zemlji nisu samo bica-hibridi, vec i pravi vanzemaljci od oba roditelja vanzemaljca,koji zive medju nama, oni su kao mi, ali nose prepoznatljive unutrasnje vrednosti razlicite od nasih Zemljana. Mnogi vanzemaljci su naucnici i rade u korist Zivota i vrlo brzo ce se znati ko su. Ima i hibrida. U tome nema nista neobicno, tako je uvek bilo, da se zemljanka spoji sa vanzemaljcem. To treba samo pravilno postaviti i razumeti. A na Zemlji je taj koncept ( objasnjeno u predhodnom tekstu) nepojmljiv, ovde je prihvatljiviji i poznatiji akutni rasizam, setimo se 30-40 i 50 godina u Americi, kada Crnci nisu mogli ni da udju u autobus sa Belcima!?


32. DNK tih hibrida je drugaciji od naseg? Da li se moze primetiti u laboratoriji?
G.B. Neka deca hibrida imaju DNK kao i mi, ali njihova astralna priroda se razlikuje od ljudske, u odnosu na duhovnu evoluciju. Drugi hibridi imaju DNK imaju razlicit od ljudskog, uslad mesanja sa DNK od alijena. Ako se analiziraju, odmah se primeti da nisu iz ovog sveta, na primer: u nekima od njih osnovna osobina ljudske strukture nije vise ugljenik, vec silicijum, ali ih adaptiraju za zivot na Zemlji i zato ih zovu hibridi. Govorim o rasi koju pripremaju za buducnost, a koja se za sada ne krece medju ljudima. Oni koji se nalaze, su Zemljani koji imaju razlicito astralni telo u ljudskom telu. Takvih ima po citavom svetu na Zemlji i ne prepoznajete ih po bioloskom telu, vec po delima, i po onome sto cine, oni su: altruisti, harmonicni, misionari, filozofi i td.


33.-U Fatimi ti se dogodilo nesto jedinstveno, da li je taj dogadjaj u vezi sa vanzemaljskim ili duhovnim? Koja vrsta bica ti se predstavila?
G.B. Ono sto mi se dogodilo u Fatimi ima bozansku i duhovnu prirodu i tome su prisustvovali saradnici i svedoci sa vanzemaljskom prirodom, od bozanskog bica, kojeg ja zovem Nebeska, Majka Mirijam. Niko u onom momentu nije video nista. Kada je bozansko bice izrazilo zelju da se pokazu vidljivi znaci, pitajuci me za dozovolu i da li sam spreman za tu vrstu patnje, mojom potvrdom, na ocigled svih prisutnih, su se otvorile rane-stigme i od tada su ostale vidljive svima do danas.


34.Deo Tvoje misije je i iznosenje u javnost Trece Tajne Bogorodicine Poruke iz Fatime. Mozes li nam opisati kako si primio tu poruku? Glasovi i slike su bile u hologramu ili je to bio samo psihicki fenomen? Po cemu si znao da je ta tajna zapravo istinska?
G.B. Ja govorim direktno sa tim bicima, ne vidim projekcije. To su astralna bica koja se mogu materijalizovati, kako sam vec objasnio. U mojim kontaktima postoji duhovna vidljivost ili fizicki kontakt. Cuo sam sve do detalja, ono sto se odnosi na Tajnu iz Fatime, i moze da se preuzme u celosti na mom sajtu htpp://www.unpuntoenelinfinito.com/fatima.html , u kojem je ceo dosije, gde sam predstavio sta mi je rekla Bogorodica.
Katolicka Crkva je samo delimicno predstavila Trecu Tajnu Poruku iz Fatime, odkrivsi samo vidjenje Lucije, sakrivsi Bogorodicine reci, zbog odredjenih motiva, dok je u mom slucaju izneseno sve. Situacije koje se upravo desavaju, potvrdjuju sve sto mi je Bogorodica prenela,korak po korak..: internacionalna kriza, zemljotresi, ratovi, kriza u samoj Katolickoj Crkvi, vanzemaljska poseta, drugi dolazak Njenog Sina, prelazak u Novo Doba i jos toga..


35.Mozes li nam ukratko reci ,kako su u Rusiji primili predstavljanje istine o Trecoj Tajni? Da li je postojao neki javni stav ruske vlade? Da li su trazili neku mogucu vanzemaljsku osnovu poruke? Da li je nesto ucinila Gospodja iz ruske vlasti? Da li je rezultat bio zadovoljavajuci?
G.B. U Rusiji od vlasti nisam nista dobio. Ali od naroda sam dobio mnogo, Bogorodica me je uputila i naglasila da je narod taj koji je zeljan da cuje duhovne poruke i pored toga sto je vec bio kraj postojanja Sovijetskog Saveza, i jos uvek postojanja velikog zida. Bio sam prvi italijan i prvi religiozni covek na svetu koji je prosao “gvozdeni zid” i govorio na ruskoj televiziji. Bio sam odmah veoma srdacno i sa odobravanjem prihvacen, tako je Majka imala pravo kada mi je obratila paznju da je taj narod dusevan. Ne znam da li su ruski naucnici i astronauti verovali u poruku iz Fatime, zaista ne znam, ali su verovali u coveka Giorgio Bongiovanni, koji je posteno poneo na zapad njihove pronalaske, ne manipulisuci njima, tako je i bilo.
Prikupio sam najvecu ufolosku dokumentaciju na svetu, koju sam iz URSS odneo na zapad, ne zbog zasluge, vec zbog toga sto su ti ruski vojnici, naucnici, astronauti verovali u moju istinu i duhovnu poruku koju sam nosio. Mozda se radi o zavrsetku nekog prorocanstva, moze biti, nisam u stanju da to potvrdim, ostavljam vama odgovor.


36. U Rusiji za vreme jednog televizijskog programa, general G.Rescetnikov, odgovoran za istrazivanja o NLO, ne samo da je potvrdio postojanje tog fenomena, vec te je pozvao da pokazes svetu, njihova istinita iskustva o NLO. Da li je to istina? Sta se dogodilo? Da li si ti pristao?
G.B. Da, istina je da sam pokazao, gde god sam po svetu bio, imate ga i vi u Brazilu. Posle toga su mi slali i druge ekskluzivne i iz vojnih baza, koje sam takodje prikazivao. Eto to se dogodilo, nista vise od toga. Za mene je bilo vise nego zadovoljavajuce. Nedostaje nesto veoma vazno u odnosu na tu zemlju, ali sada ne mogu nista reci, za kratko vreme izaci ce u javnost i sokirati svet, jer ce se potvrditi veoma pozitivne cinjenice u vezi istine o vanzemaljcima, dok se na Zapadu to nece dogoditi zbog straha. Zeleo bih da budem jos jednom prisutan kao svedok, ali ako ne, bice neko drugi. A to je sigurno da ce se dogoditi.


37. ONU brine zbog ucena i globalne sigurnosti. 1994 godine si se nalazio u centru UN, gde si imao tvoje predstavljanje ”Susret sa vanzemaljcima i njihovo prisustvo u ljudskoj evoluciji”. Zasto su UN u problemu? Kako je na Kongresu bilo interpretirano tvoje duhovno objasnjenje?
G.B. UN cine grupa ljudi, koji su u sluzbi najmocnijih nacionalnih i multinacionalnih organizacija na svetu. Izgubili su u potpunosti svoju funkciju. Radi se o ispraznoj organizaciji, koja nicemu ne sluzi, osim kao prevara-obmana Covecanstvu. Strahuju od postojanja vanzemaljske prirode, zato sto
je time moguce paralisanje i unistenje njihovih vlastodrzaca a to su prodavci oruzja, oni koji stvaraju ratove, multinacionalne organizacije koje iskoristavaju narode i prirodne izvore. Jedna vanzemaljska istina, koja bi slobodno pomogla narodima na Zemlji, unistila bi moc onih, koji diktiraju UN. U to sam se i sam uverio, kada sam bio u toj poseti. Zakljucak, po meni su jedna dijabolicka institucija.


38. Pleme Dakota te je pozvalo, kao stigmatu, da ucestvujes na jednoj konferenciji Sioux Falls. Njihovi predstavnici su ti pricali o iskustvu “Civilizacija sa Zvezda” ?
G.B. Indijanske vodje, braca crvenokozci, koji su pretrpeli strasna mucenja, nasilje i istrebljenje od strane belaca, su narod, koji su bas izabrali Braca od svetlosti, oni ih posecuju, preko njih su se i sacuvala i prenela mnoga prorocanstva i buduce zamisli za Novo Doba, kojem pripadaju i njihova deca. Izabrani kao veoma vredan narod, koji ce popolarisati planetu i ponovo izgraditi jednu novu supercivilizaciju buducnosti.


39. Kao religiozni tekst, Jevandjelja govore, da Marija nije zatrudnela sa Josipom, nije imala obican porodjaj, da Josip nije bio otac Isusu. Kako to danas mozemo objasniti? Da li je Isus bio zemaljski hibrid? Koje je znacenje ove stare zagonetke?
G.B. Danas se zna da svetlost moze da menja materiju, ljudska sperma moze biti “zamenjena” etericnom svetloscu, znaci, Hrist je sam sebi-Isusu stvorio telo, oplodio je u utrobi svoje majke, bez potrebe za ljudskom oplodnjom. Za ljude je ta nauka nepojmljiva, ali ne i za bica od svetlosti. Oni su bica koja su 15 miliona godina evolutivniji od nas, samim tim koliko mogu biti daleko od nas po svemu, sta sve mogu uciniti, stvarati, mogu i da vaskrsavaju mrtve ako to zele.. Kada se nas Univerzum stvarao, posle velikog Big Bena, pre 15 miliona godina, oni su prisustvovali tom stvaranju naseg sveta, pa kako ne bi mogli i to, da oplode bez potrebe ljudskog faktora.


40. Skeptici smatraju da je posle Isusove smrti, oglasen Njegov povratak, ali da se to nece dogoditi. Ako se On ne vrati, ( jer se nije vratio 2000 godine), do 2020 godine, hriscanski spisi i religije reskiraju da budu potpuno postavljeni pod los glas. Da li si u kontaktu sa Hristom?
G.B. Verujem da je Isus bice od casti i da izvrsava obecanja, pored toga sto verujem da je Boziji Sin.Nemojte da strahujete, brzo ce doci u svoj Svojoj Svemoci i Pobedi, (citajte Jevandjelje po Mateji 24, i razumecete ).
Video sam Isusa Hrista na nivou duhovne vidovitosti, a i fizicki, kada se materijalizovao. Usao je u moju kucu, jeo sam hleb sa Njim, a onda mi je rekao: “ Dete moje, treba da jedemo hleb zivota”. Pored ove poruke, imao sam stotinu drugih u kojima su bile Njegove poruke, koje mozete citati na mom sajtu: http:/www.giorgiobongiovanni.it/messaggi-celesti.html, sve poruke su prorocanstva, koja se odnose na Njegov sledeci dolazak na svet.


41. Pojavljivanje Hrista u tvojoj kuci je nesto cudesno i jako neobicno. Mozes li nam dati vise detalja o tom tako posebnom dogadjaju? Kako se dogodilo?
G.B. Taj dan sam imao neki poseban osecaj, molio sam se i dok sam ustajao iz kreveta, video sam jedan fizicki suncev zrak, koji je silazio sa plafona moje kuce, licio je na zrak-laser , i od te laserske svetlosti se pocela stvarati jedna osoba; prvo se materijalizovala sva od svetlosti. Ispred sebe sam imao samo oblicje ljudske figure. Zatim se ta svetlost pojacala, formirajuci osobu, koja je na sebi nosila odecu od iznosenog platna, neku tuniku, bile su vidljive i fleke od znoja i od zemlje, verovatno od mesta, gde se ta osoba naslanjala, dok je spavala..Kao da mi je sada sve to pred ocima..bio je visok, vislji od mene, oko 1,82 m, imao je dugu kosu ali ne predugu, boje kestena naginjala na crvenkasto, oci velike i tamne.
Prelepa figura mladog, palestinca, sa kracom bradom. Prvo mi se priblizavao lebdeci, uzdignut od poda, bos, zatim se oslonio na zemlju i ucinio par koraka. Bio sam veoma uzbudjen, doziveo sam fizicki sok: miris kojim je odisalo Njegovo bice me je opilo, podsecalo na miris susene ruze, a cinjenica da je predamnom bio naocit mladic, ni mrsav, ni graciozan, ni feminiziran, kako se moze primetiti predstavljanj u nekim filmovima, znaci mlad i jak. Dodirnuo sam Njegovu ruku, Njegovo rame, telo je bilo misicavo, snazno i iznenadilo me da je imao stigme na sakama, na stopalima, nisam video rebro, jer je imao tuniku, nije imao bodljikavi venac. Stigme su bile iste kao moje, krvave.. gledajuci Ga, upao sam u konfuzno stanje i pitao sam se: “ a sta ja ovde radim..” nekako sam se osecao tako mali..a onda, osetih Njegovu ruku na mom ramenu.. Seli smo za kuhinjski sto, koji je bio postavljen, ponudio mu komad hleba. On ga je uzeo i rekao mi: “Dete moje, treba da uzimamo hleb zivota”, potom me je potapsao po ramenu, posle cega je jeo, nije pio, pogledao me je cvrsto, odvratio sam pogled. Gledao me, progutao hleb, ja takodje, zatim je pocasno ustao, napravio par koraka, zatim se okrenuo na desno prema hodniku ne okrecuci mi ledja, hodajuci unazad, gledajuci me neprestano, sve dok se nije osvetlila ljudska figura od svetlosti, postavsi nanovo svetlosni laser i nestavsi prema gore, kao sto je i dosao.. To je ono sto mi se dogodilo. Ako mi verujete..


42.Na kraju vremena, Isus ce se pojaviti sa svojim istim vaskrslim telom, samo u duhu ili u tananom telu u nekoj drugoj dimenziji? Docice sa letelicom ili samo u duhu sa neba?
G.B. Na kraju vremena, doci ce onako kako sam ga ja video, sa tim vaskrslim telom. Docice sa Neba, jer ce se predstaviti u svojoj Svemoci i Pobedi. U Delima Apostola 1-9, Novi Testament, je objasnjeno kako se Isus vraca, sa onima, koji su ga preuzeli sa jednim svetlosnim oblakom: “ Ljudi iz Galileje, zasto gledate u Nebo? Ovaj Isus, koji je bio medju vama, uzdigao se na Nebo, a vratice se jednog dana na isti nacin, na koji ste ga videli kako se uzdize na Nebo”. Znaci, da ce se vratiti sa svemirskom svetlosnom letelicom, ali vas zelim upozoriti, da ce biti bar milion drugih svetlosnih letelica zajedno sa Isusom, kao pratioci i eventualni operateri izvrsenja komande unistenja ljudske rase, ako se ponovo proba Njegovo unistenje. Komanda je od Oca Adonaya, koji je Hristov Otac, a On se vraca da sudi i prvi koji bi se usudio da podigne jedan prst protiv Sina, bice anuliran, od strane Nebeske milicije, koju cine one andjeoske legije, koje vi nazivate vanzemaljci, a koje ja zovem Nebeske Sile. Pre dve hiljade godina nisu intervenisali da zastite Hrista, zato sto je Otac dozvolio raspece, dok danas Hristov Otac zabranjuje proganjanje, raspece i ubijanje Svoga Sina

.
43. Otkrovenje 16, 14-21 citira bitku Armagedon, koja odredjuje Novi svetski poredak. Da li se vec nalazimo na pocetku ovih dogadjaja? Da li ce nesto uciniti i alijeni?
G.B. Alijeni mogu samo posmatrati ljudska dogadjanja. Armagedon je borba sila dobra i zla u duhovnom i ljudskom smislu. Borba gde ce se dve vojske samounistiti, kako je napisano u Otkrovenju. Vanzemaljci ce se ukljuciti, da bi spasili odabrane, odmah po efektima, koje ta borba isprovocira.


44. Neki ufolozi smatraju nekorektnim mesanje Ufologije sa Religijom. Sta opravdava ovu kombinaciju? Koja je postojeca veza, izmedju svetih spisa, NLO i bica alijena?
G.B. Religija je nastala od latinske reci “religare” sto znaci spojiti desavanja medju sobom.
NLO znaci neidentifikovan leteci objekat. Ja bih dodao, svetlosni oblak, od pre 2000 godina, danas leteci tanjir.
Prorok Ezekjele ( Ezekjele 1. Stari Zavet ), pre 2550 godina, na reci Kebar na zemlji Kanaan je video 4 bica i nazvao ih andjeli, video njihov prevoz i nazvao ih krugovi.
Danas bih ja te “krugove” nazvao leteci tanjir; “ rasprostranjenost ociju naokolo” kao okno, “andjeoska fizicka bica, koji su imali na prsima likove zivotinja, lava, coveka, orla i bika” su cetiri vanzemaljska bica u skafanderima, na kojima su prikazana sazvezdja bika, andjela, orla, lava .
Treba prevesti znaci “religare” ono staro sa danasnjim prepoznatljivim i shvatljivim pismom. Ako danasnji naucnici ovo ne prihvataju ,za mene su ogranicene neznalice.


45. I na kraju mozes li nam dati finalni odgovor: ako je fenomen NLO iznad svega prozvod andjeoskih milicija, i mozda i Luciferovih legija, ucenje o NLO je jedan moto, koji ce u buducnosti potvrditi i na naucnoj osnovi religiozne spise. Da li je ta afermacija korektna?
G.B. Pravilno je izucavanje, znaci pozitivno opravdava rad ufologije, ali treba da je jasno, ono sto sam pre objasnio, a to, da alijeni nisu Luciferovi andjeli. Ljudi sa Zemlje i prastara vanzemaljska bica, zvani- neposlusni ili pali andjeli, koji su ostali na Zemlji, povezani sa ljudskom rasom na Zemlji, su legije Lucifera, a ne vanzemaljska bica koja nas posecuju. Ovo treba da se izmeni u
postavci Ufologa, zbog toga sto jedna civilizacija, koja stigne na planetu Zemlju i prevazilazi brzinu svetlosti je POZITIVNA, u suprotnom bi se unistila na sopstvenoj planeti, pre mogucnosti bilo kakvog kretanja po Kosmosu. Moja posledna potvrda za citaoce casopisa “UFO”, od mog prijatelja A.J. Gevaerd-a i njegovog prijatelja Pedra je ova:
Casopis “UFO” je pionir u iznosenju istina o buducnosti i ljudima sa planete Zemlje. Budite srecni, jer Vi pomazete otvaranje svesti ljudi u Vasem Brazilu.

Grli Vas Djordjo.

 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 vrati se na vrh